UpWijs 1138142697 groot

Actueel.

UpWijs 1138142697 groot

Stap voor stap aan de slag

Om onze samenwerking bij het vinden van de juiste kandidaten voor vacatures bij scholen te laten slagen, werken we volgens een vast stappenplan. Een werkwijze welke in de loop der jaren al heeft geresulteerd in vele bemiddelingen.

Na onze kennismaking gaan we aan de slag met onze strategie om passende kandidaten te vinden, voorafgegaan aan een gedegen opgestelde vacatureomschrijving. Hierin worden uiteraard ook de besproken wensen, behoeften en doelstellingen meegenomen. Daarna volgt het selectieproces waarin we kandidaten spreken én zien om uiteindelijk te komen tot de voorstelronde. Iets wat wordt opgevolgd door de kennismaking op school waarna er bij een klik van beide kanten wordt overgegaan tot de overeenkomst. Door regelmatig contact te houden omtrent proces en prestaties stopt de samenwerking niet, maar blijven we elkaar volgen en voortdurend evalueren.

© Upwijs

Upwijs home Match
Altijd een oplossing
Altijd een
perfecte match.

Het laatste nieuws.

Upwijs rebranding

Samen aan de slag in het onderwijs

En nieuw jaar, een nieuwe start en met Upwijs Recruitment samen aan de slag in het onderwijs. Vanuit dezelfde, vertrouwde bedrijfsnaam, maar met een nieuw logo en een compleet vernieuwde website.

Upwijs Recruitment B.V.
Samen aan de slag in het onderwijs.

In samenwerking met Always Action B.V. zijn wij aangesloten bij cq. gecertificeerd door:

Altijd op zoek naar de perfecte match.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein
KvK nummer: 86851047
BTW-nummer: NL864114813B01

+3130 880 4442
info@upwijs.nl