TEAM UPWIJS HEADER 2P
Over ons.
TEAM UPWIJS HEADER 2P

Samen aan de slag in het onderwijs.

Vanuit en met behulp van haar kennis, kunde en bedrevenheid is Lisette Veldhuijzen destijds gestart met Upwijs Recruitment. Op 1 september 2016 om precies te zijn. Met haar inzet vanuit de combinatie van eigen ervaring als docent binnen het vmbo en mbo en vervolgens verworven expertise door haar functies bij een franchise uitzendorganisatie kreeg Upwijs een zogenaamde kickstart. Inmiddels zorgt ze nu al vele jaren samen met haar team van deskundige medewerkers voor de invulling van vacatures binnen het onderwijs. Door middel van uitzenden, detacheren of werven & selecteren. En op het gebied van zowel primair als voortgezet onderwijs evenals het middelbaar beroepsonderwijs. Voor functies als docent op velerlei vakgebieden, maar ook aanvullend onderwijsondersteunend zoals conciërge, roostermaker, orthopedagoog en nog veel meer.

Upwijs UITZENDEN

Uitzenden.

Voor de tijdelijke of vaste invulling van vacatures vinden wij de beste kandidaten. We voorzien in uitzendkrachten tijdens piekperiodes, ter aanvulling of vervanging bij bijvoorbeeld kortstondige afwezigheid van vast personeel. Na 1040 gewerkte klokuren is er de mogelijkheid om de uitzendkracht zelf in vaste dient te nemen. Tot die tijd is Upwijs Recruitment formeel de werkgever van de uitzendkracht, wat indirect ook zorgt voor een langere ‘proefperiode’ voor beide partijen. Kunnen wij je helpen met de invulling van je vacature(s) door middel van het uitzenden van personeel? Neem contact met ons op, dan stemmen we de mogelijkheden af.

Upwijs DETACHEREN

Detacheren.

Vanuit ons uitgebreide kandidatenbestand kan natuurlijk ook direct een nieuwe medewerker worden aangenomen. Deze te detacheren werknemer komt jouw team dan versterken voor de nader samen af te stemmen periode. Ook in dit geval is Upwijs Recruitment de formele werkgever en dragen wij de werkgeversrisico’s zoals bij ziekte. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij te beiden hebben op het gebied van detacheren? Neem contact met ons op, we bespreken het graag.

Upwijs WERVING

Werving & Selectie.

Door de gehele werving en selectie aan ons uit te besteden, nemen wij de zorg voor de invulling van jouw vacature(s) volledig uit handen. En zorgen we ervoor dat de best passende kandidaten uiteindelijk aan de slag zullen gaan. We maken en plaatsen de vacature-omschrijving, filteren op CV’s en verzorgen de sollicitatie- en kennismakingsgesprekken. Zo beoordelen we kennis, kunde en ervaring, passend bij de vacature om uiteindelijk te komen tot de perfecte match. Nieuwsgierig naar de wijze waarop wij werven & selecteren en daarmee volledig ontzorgen bij de invulling van jouw vacature(s)? Neem contact met ons op, we vertellen er dan uitgebreid over.

UpWijs 669775718 groot
doelgericht
Altijd een
perfecte match.
Upwijs PO

Primair onderwijs.

Het primair onderwijs omvat het basisonderwijs, het speciaal basisonderwijs en het onderwijs op speciale scholen. Het primair onderwijs is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De juffen en meesters zorgen er op dit niveau voor dat de leerlingen worden klaargestoomd voor een voorspoedig vervolg in het voortgezet onderwijs.

Upwijs VO

Voortgezet onderwijs.

Nadat de basisschool is afgerond, gaan de leerlingen door naar het voortgezet onderwijs. Deze onderwijsvorm bestaat uit vier verschillende niveaus: vmbo, havo, vwo en het praktijkonderwijs. In het voortgezet onderwijs worden de leerlingen door de docenten voorbereid op het middelbaar beroepsonderwijs (mbo), het hoger beroepsonderwijs (hbo) en het wetenschappelijk onderwijs (wo).

Upwijs MBO

Middelbaar beroepsonderwijs.

Het middelbaar beroepsonderwijs is een Nederlandse onderwijsvorm en de meeste mbo-opleidingen worden gegeven op Regionale Opleidingencentra. De duur van de opleiding is mede afhankelijk van het gekozen niveau. De leraren en leraressen zorgen er samen met de overige onderwijsverantwoordelijken voor dat de leerlingen worden opgeleid voor het werken binnen onder andere de bouw, techniek, zorg, sociale beroepen, economische beroepen.

Upwijs Recruitment B.V.
Samen aan de slag in het onderwijs.

In samenwerking met Always Action B.V. zijn wij aangesloten bij cq. gecertificeerd door:

Altijd op zoek naar de perfecte match.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein
KvK nummer: 86851047
BTW-nummer: NL864114813B01

+3130 880 4442
info@upwijs.nl