Over Ons

Ontdek de drijvende kracht van Upwijs

Upwijs
Recruitment

Upwijs Recruitment is er voor het uitzenden en detacheren van personeel, maar ook voor een werving- en selectieopdracht. Op een kwalitatief goed niveau, gebaseerd op een persoonlijke relatie, maken wij de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers!

Lisette Veldhuijzen

lisette.veldhuijzen@upwijs.nl

Lisette Veldhuijzen (-Uppenkamp), directeur van Upwijs Recruitment, is zelf jarenlang docent geweest in het VMBO en MBO, met name voor de uitstroomprofielen, Economie & Ondernemen en Secretariële- en Techniekopleidingen. Hierdoor heeft zij voldoende kennis van de taken die bij verschillende functies komen kijken. Door haar enorme enthousiasme is zij instaat om de juiste match te maken tussen kandidaat en de opdrachtgever.

LInda

Linda Hildebrand

linda.hildebrand@upwijs.nl

Linda Hildebrand, intercedente bij Upwijs Recruitment, is hiervoor werkzaam geweest als service center medewerkster en administratief medewerkster. Door de jaren heen heeft Linda ruime mensenkennis opgedaan, die zij nu in kan zetten om de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever te plaatsen. Door haar humor, relativerings- en empathisch vermogen weet zij kandidaten op hun gemak te stellen en de opdrachtgevers naar tevredenheid te bedienen.

Kiki Hoppezak

kiki.hoppezak@upwijs.nl

Kiki Hoppezak, intercedente bij Upwijs Recruitment, is hiervoor werkzaam geweest als planner en heeft een verleden in de tandheelkunde. Zij ziet kansen en gaat doelgericht aan het werk. Met haar enthousiasme, oprechte interesse en doorzettingsvermogen, weet zij de geschikte kandidaten te vinden voor haar opdrachtgevers.

mitchell

Mitchell Pot

mitchell.pot@upwijs.nl

Mitchell Pot, intercedent bij Upwijs Recruitment is hiervoor werkzaam geweest bij de Politie en heeft een verleden als student Commerciële Economie. Hij denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen. Met zijn humor, sociale vaardigheden en creativiteit is hij in staat om een goede match te maken tussen de kandidaten en opdrachtgevers
Kom in contact met Upwijs voor vragen en meer informatie.

De werkwijze van Upwijs Recruitment

 • 1
  Solliciteren

  Vind de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

 • 2
  Wij zoeken contact

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

 • 3
  Uitnodiging op gesprek

  We houden meerdere gesprekken om je beter te leren kennen

 • 4
  Kennismaken

  Je hebt een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever

 • 5
  Gefeliciteerd!

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Interesse? Kom in contact!

Wij zijn jouw persoonlijke match voor de toekomst.
Ook zelf bepalen in welke branche je actief wil zijn? Stuur een bericht!