UpWijs 879746566 groot
Voor
scholen
.

Verstand van onderwijszaken.

Is het rooster net helemaal rond, zijn alle klassen voorzien en valt er op het laatst helaas toch nog een docent uit. De invulling van het zwangerschapsverlof is nog altijd niet rond en moet nou toch echt wel snel worden geregeld. We kunnen een aanvullende docent goed gebruiken gezien het aantal leerlingen wat er volgend jaar verwacht wordt. Of… Zomaar enkele zeer herkenbare voorbeelden waarin wij je van dienst kunnen zijn door samen te werken aan de juiste invulling van jullie personeel. Wij hebben verstand van onderwijszaken, werken persoonlijk, praktisch en professioneel. En we bieden met onze expertise een dienstverlening met perspectief.

PORTRET UPWIJS LISETTE VELDHUIJZEN
Wij weten wat er
nodig is.
Lisette Veldhuijzen

Met bijna 25 jaar onderwijservaring vanuit onder meer het zelf lesgeven aan technische, administratieve en secretariële opleidingen op het VMBO en MBO, beschikt Lisette over brede kennis binnen het vakgebied. Ze is van alle markten thuis, heeft verstand van zaken en weet wat er nodig is om de perfecte match te bewerkstelligen. Niet voor niets dat Upwijs vanaf haar oprichting gestaag is gegroeid naar de stabiele organisatie die er nu staat en waarbinnen al vele onderwijs professionals bemiddeld zijn.

Vsodaafgeluklogo

“Wij waren erg blij met de snelle beschikbaarheid van de kandidaat. We konden hem op korte termijn inzetten, waardoor er veel gaten gevuld konden worden. We hebben de kandidaat leren kennen als een zeer betrouwbare en vriendelijke medewerker. Bovendien liet hij zich goed begeleiden in de manier waarop wij omgaan met onze leerlingen.”

AnnetTE

VSO Daaf Geluk

Svpologo

“Upwijs recruitment zoekt door totdat ze iemand voor je gevonden hebben! De geleverde kandidaten zijn dan ook nog eens geschikte kandidaten. Ik ben blij met hun inzet!”

Marije

Schoolleider Pvo Ida Gerhardt Academie

UpWijs 1415740354 groot
samen aan de slag
Altijd een
perfecte match.

Onze werkwijze.

Werkwijze 1 paars

Introductie & Strategie  

Onze ervaren Account Managers bespreken de behoeften, wensen en doelstelling van de opdracht of vacature.

Werkwijze 2 Paars

Selectieproces

Op basis van het vacatureprofiel selecteren we een potentieel geschikte kandidaat.

Werkwijze 3 Paars

Kandidaat voorstellen

Wanneer we ervan overtuigd zijn dat de kandidaat goed past bij de school, nemen we eerst telefonisch contact op om de kandidaat te introduceren.

Werkwijze 4 Paars

Persoonlijke kennismaking

De kandidaat komt langs voor een kennismakingsgesprek.

Werkwijze 5 Paars

Gefeliciteerd!

Wij feliciteren u graag met uw nieuwe collega!

Werkwijze 6 Paars

Begeleiding

Nadat de kandidaat is geplaatst, houden we regelmatig contact om het proces en de prestaties van de kandidaat te evalueren. 

Veelgestelde vragen.

Hoe kom ik in contact met Upwijs?

Wij zijn bereikbaar via de mail, ook kun je ons bellen en het is zelfs mogelijk om met onze medewerkers te appen.

Je kunt ons elke werkweek bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur en dat allemaal volledig vrijblijvend.

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier in.

Wat is het opleidingsniveau van de kandidaten?

Onze kandidaten hebben allerlei soorten opleidingsniveaus. Wij koppelen hen aan onderwijsinstellingen op basis van hun kwaliteiten en de eisen voor een specifieke opdracht.

Ik heb met spoed een kandidaat nodig, bij wie kan ik mijn verzoek indienen?

Neem contact op met één van onze accountmanagers of stuur een mail naar info@upwijs.nl. Een accountmanager neemt daarna telefonisch contact met je op om de vacature te bespreken.

Verzorgt Upwijs de administratieve afhandeling van haar kandidaten?

Ja, wij verzorgen het opstellen van contracten, het regelen van verloning, verlof en andere personeel gerelateerde zaken.

Wat zijn de tarieven voor de kandidaten?

De tarieven variëren afhankelijk van het type personeel en de duur van de opdracht, maar zijn altijd marktconform. Wij hanteren de onderwijs cao en op basis daarvan zijn onze tarieven gebaseerd.

Wat is jullie werkwijze voor het vinden van een geschikte kandidaat?

We werken met een stappenplan zoals hieronder stap voor stap tekstueel toegelicht:

Introductie & strategie
Onze ervaren Account Managers bespreken de behoeften, wensen en doelstelling van de opdracht of vacature. Uiteraard kan dit telefonisch, maar we vinden het ook prettig om langs te komen. Direct na het gesprek schrijven we de vacaturetekst(en), bepalen we onze strategie en gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Binnen onze database beschikken we over tal van professionele kandidaten. Bovendien zetten we de vacature uit via onze kanalen. 

Selectieproces
Op basis van het vacatureprofiel selecteren we een potentieel geschikte kandidaat. Hiervoor is het cruciaal dat we de kandidaat goed kennen en daarom starten we met een telefoongesprek met één van onze ervaren recruitment partners. Als dit gesprek positief verloopt, nodigen we de kandidaat uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Afhankelijk van de reisafstand bieden we de mogelijk om eerst een online interview te plannen. Er vindt overigens altijd een fysieke kennismaking plaats voordat een kandidaat aan een school wordt voorgesteld.

Kandidaat voorstellen
Wanneer we ervan overtuigd zijn dat de kandidaat goed past bij de school, nemen we eerst telefonisch contact op met de school om de kandidaat te introduceren. Als de school net als wij enthousiast is, delen we graag het cv en een profielschets van de kandidaat.

Persoonlijke kennismaking
De kandidaat komt langs voor een kennismakingsgesprek.

Gefeliciteerd
Wij feliciteren u graag met uw nieuwe collega!

Begeleiding
Nadat de kandidaat is geplaatst, houden we regelmatig contact om het proces en de prestaties van de kandidaat te evalueren. Voor vragen hebben de school en de kandidaat hetzelfde aanspreekpunt. Bovendien wordt er een tweede accountmanager aangesteld als (extra) aanspreekpunt.

Upwijs Recruitment B.V.
Samen aan de slag in het onderwijs.

In samenwerking met Always Action B.V. zijn wij aangesloten bij cq. gecertificeerd door:

Altijd op zoek naar de perfecte match.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein
KvK nummer: 86851047
BTW-nummer: NL864114813B01

+3130 880 4442
info@upwijs.nl