Sporten via Upwijs bij Onefit

Actueel.

Sporten via Upwijs bij Onefit

Sport via Upwijs met 60% korting

Via het sportprogramma van Upwijs kan je met een aantrekkelijke korting (tot wel 60%) gebruik maken van OneFit, waarmee je toegang krijgt tot meer dan 1.000 exclusieve in- en outdoor gyms, studio’s en health & wellness locaties. 

Vanaf 1 september kunnen docenten en onderwijsondersteuneund personeel via Upwijs met wel 60% korting gebruikmaken van OneFit. Dit exclusieve sportabonnement biedt toegang tot meer dan 1.000 in- en outdoor gyms, studio’s en health & wellness locaties. Met een breed aanbod van meer dan 50 sporten, zoals yoga, HIIT, boksen, padellen, bootcamp en pilates, en onbeperkte online lessen, is er voor iedereen iets passends.

Wat is OneFit?

OneFit is hét meest flexibele maandelijkse sportabonnement van Nederland. Met OneFit heb je toegang tot een uitgebreid aanbod aan sport- en wellnessactiviteiten, zowel binnen als buiten. Of je nu van yoga, HIIT, boksen, padellen, bootcamp of pilates houdt, er is altijd iets wat bij jou past.

Met toegang tot meer dan 1.000 gyms en studio's, 50+ sportcategorieën van yoga tot HIIT en boksen tot pilates, en onbeperkte online lessen, biedt OneFit volledige flexibiliteit en variatie. Dankzij de bijdrage van Upwijs kunnen docenten met korting sporten via OneFit.

OneFit Memberships

OneFit biedt twee soorten memberships aan, Start en Original, die beide maandelijks opzegbaar zijn en aanzienlijke korting via Upwijs bieden. Het Start Membership kost €12,50 per 30 dagen (normaal €32,50) en omvat 4 workouts per maand, gratis online lessen en maximaal 2 keer naar dezelfde locatie.

Het Original Membership begint vanaf €45 per 30 dagen (normaal €65,-) en omvat 10 of 16 workouts per maand, gratis online lessen en maximaal 4 keer naar dezelfde locatie.

Hoe meld je je aan?

Binnen vier simpele stappen ben je klaar om te beginnen met OneFit: registreer jezelf via het bedrijfsportaal met je e-mailadres en activatiecode, kies jouw membership (Start of Original), download de OneFit app om alle workouts te ontdekken en jouw plek te reserveren, en begin met sporten.

Voor vragen en meer informatie over dit aanbod, neem contact op met je contactpersoon bij Upwijs. 

Ik wil voordelig sporten

© Upwijs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We houden je actief op de hoogte over vele onderwijszaken.

Upwijs home Match
Altijd een oplossing
Altijd een
perfecte match.

Het laatste nieuws.

NT2 docent

16-07-2024

NT2-docent: opleiding, functie en salaris

Ben je op zoek naar betekenisvol werk? Als NT2-docent help je anderstalige leerlingen om de Nederlandse taal te leren en zich te integreren in de samenleving. In deze blog vertellen we je alles over de werkzaamheden, opleiding en het salaris.

Cao akkoord MBO

16-07-2024

Nieuwe cao voor het mbo

Er is een onderhandelingsresultaat voor de cao mbo bereikt! De nieuwe cao is een kortlopende cao (een tussen cao) waar alleen afspraken over het loon zijn gemaakt. De cao heeft een looptijd van zeven maanden. De doelstelling is om later in het jaar uitgebreidere onderhandelingen te voeren.

Upwijs Recruitment B.V.
Samen aan de slag in het onderwijs.

In samenwerking met Always Action B.V. zijn wij aangesloten bij cq. gecertificeerd door:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand formulier in en blijf op de hoogte over vele onderwijszaken.

Contact

Lorentzlaan 3
3401 MX IJsselstein
KvK nummer: 86851047
BTW-nummer: NL864114813B01

+3130 880 4442
info@upwijs.nl