Uitzendbureau in Vianen

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau wat gevestigd zit in Vianen? Dan ben je bij Upwijs Recruitment op het juiste adres. Wij zijn immers hét uitzendbureau in Vianen. Zo kun je bij ons terecht voor het uitzenden en detacheren van personeel. Ook helpen wij graag met jouw werving- en selectieopdracht. Door de kwaliteit te waarborgen en een persoonlijke relatie te realiseren, maken wij de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers. 

De werkwijze van Upwijs

Wij nodigen onze kandidaten graag uit op ons kantoor in Vianen. Hierdoor ontstaat er de mogelijkheid om de kandidaten persoonlijk te leren kennen. Aan de hand van een gesprek kunnen wij kijken of de kandidaat past bij de gekozen opdrachtgever. Wij streven er dan ook naar om iedere kandidaat bij een geschikte opdrachtgever terecht te laten komen. 

Heb je al een passende vacature kunnen vinden tussen onze vacatures in Vianen? Je kunt direct via onze website solliciteren! Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Mochten wij allebei enthousiast zijn, dan betrekken wij de opdrachtgever bij een nieuw gesprek. Wij helpen jou dan ook graag bij de voorbereiding op het gesprek. Hierdoor weet je zeker dat je zelfverzekerd het gesprek in kunt gaan!

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Uitzendbureau Vianen

De takken binnen Upwijs

Bij Upwijs leggen wij de nadruk op drie verschillende takken. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, Upwijstechniek en UpwijsOffice. Onze hoofdtak is de onderwijssector. Hierbij moet je denken aan vacatures zoals docent, onderwijsondersteuner of bijvoorbeeld conciërge. 

Ook in de techniek hebben wij een breed aanbod aan vacatures. Vacatures zoals vrachtwagenchauffeur of houtbewerker komen allemaal voorbij. 

Bij UpwijsOffice kun je denken aan vacatures zoals logistiek planner, binnendienst medewerker en commercieel medewerker. 

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en directeur van Upwijs Recruitment. Hiervoor was Lisette werkzaam in het onderwijs en stapte later over op de uitzendbranche. Door deze jaren ervaring heeft zij een brede expertise weten op te bouwen. Deze kennis en ervaring zet ze graag in bij Upwijs Recruitment. 

In 2016 heeft Upwijs Recruitment haar krachten gebundeld met Always Action. Always Action is een uitzendbureau dat gevestigd is in Weesp. Bij dit uitzendbureau ligt de focus vooral op de technische, industriële en administratieve sector. Always Action helpt ons bij zowel de payrolling als de factory. Ook proberen wij zo veel mogelijk kennis met elkaar te delen, met als doel om samen te groeien. 

Uitzendbureau Vianen

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de ideale vacature in Vianen! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.