Werken in Lopik

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijf in Lopik om bij te werken? Bij Upwijs Recruitment helpen wij je aan een baan die helemaal bij je past! Wij zijn immers hét uitzendbureau in regio Lopik. Je kunt bij ons terecht voor een werving- en selectieopdracht en voor het uitzenden en detacheren van personeel. Wij baseren de connecties die wij maken tussen kandidaten en opdrachtgevers altijd op een persoonlijke relatie.

Onze werkwijze

Wij nodigen potentiële kandidaten altijd uit bij ons op kantoor. Tijdens zo’n eerste gesprek kijken wij altijd of een kandidaat daadwerkelijk een match is met de beoogde werkgever. Daarnaast leren wij kandidaten door een kennismakingsgesprek kennen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat elke kandidaat bij een passende werkgever terecht komt.

Heb jij al een leuke vacature gevonden in ons aanbod? Je kunt via onze website direct solliciteren. Zodra jouw sollicitatie bij ons binnen is, nemen wij contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Als we na dit gesprek beide enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in met de opdrachtgever. Samen bereiden we dit gesprek goed voor, zodat je helemaal voorbereid het gesprek in zal gaan! Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

werken-in-Lopik

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Upwijs Recruitment is opgedeeld in verschillende takken. Binnen iedere tak leggen wij de focus op functies voor een specifieke branche. Onze hoofdtak is het onderwijs en hiervoor bieden wij onder andere vacatures aan voor docenten en onderwijsondersteuners. Ook bieden wij functies aan in de technische sector als houtbewerker of vrachtwagenchauffeur. Met onze tak UpwijsOffice bieden wij functies als commercieel medewerker en binnendienst medewerker. Heb je onze vacatures al bekeken? Jouw droombaan kan er zomaar tussenstaan!

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en tevens directeur van Upwijs recruitment. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in het onderwijs en de uitzendbranche, heeft zij Upwijs Recruitment opgericht. Haar ervaringen als docent en in de uitzendbranche heeft ze meegenomen naar Upwijs.

Vanuit Upwijs Recruitment werken wij samen Always Action. Sinds 1997 is Always Action actief als een gedegen uitzendbureau dat is gevestigd in Weesp. Zij voorzien ons van advies wat betreft de wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Bovendien verzorgen zij de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment.

Door deze samenwerking kunnen wij een perfecte match garanderen voor opdrachtgevers én kandidaten!

werken in Nieuwegein

Interesse? Kom in contact!

Sta jij te popelen om aan het werk te gaan in Lopik? Wij helpen je graag aan een passende baan! Mocht je vragen hebben over onze diensten, dan kun je telefonisch contact opnemen via +31308804442. Ook kun je ons via de mail bereiken op info@upwijs.nl of ons contactformulier invullen.