Vacatures IJsselstein en omgeving

Voor een ruim aanbod aan vacatures in en in de omgeving van IJsselstein ben je bij Upwijs Recruitment op de juiste plek. Wij zijn immers hét uitzendbureau gevestigd in IJsselstein! Naast onze ervaring met het uitzenden van personeel, zijn wij ook ervaren met het detacheren van personeel en met werving- en selectieopdrachten. Bij ons staat een persoonlijk relatie centraal waardoor wij kwalitatief uitstekende matches tussen opdrachtgevers en kandidaten realiseren.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat we kandidaten persoonlijk leren kennen en daarom nodigen wij geschikte kandidaten altijd uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. In dit gesprek maken we vooral kennis met elkaar en kijken we of de beoogde kandidaat ook daadwerkelijk past bij de opdrachtgever. Met deze persoonlijke aanpak kunnen we ervoor zorgen dat kandidaten bij een geschikte werkgever terecht komen.

Heb je in ons vacatureaanbod een vacature gevonden die je aanspreekt? Dan kun je direct solliciteren! Nadat jouw sollicitatie bij ons binnen is, nemen wij contact met je op om het kennismakingsgesprek in te plannen. Als we na dit gesprek beide enthousiast zijn, plannen we een gesprek in bij de opdrachtgever. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op dit gesprek, bereiden we dit samen voor.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

vacatures omgeving ijsselstein

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Binnen Upwijs hebben wij de focus op drie verschillende takken liggen. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, UpwijsTechniek en UpwijsOffice. Onderwijs is hierin onze hoofdtak en hierin bieden wij diverse vacatures aan voor docenten, onderwijsondersteuners en conciërges. In de techniek hebben wij vacatures van houtbewerking tot vrachtwagenchauffeur. Bij UpwijsOffice kun je denken aan vacatures voor logistiek planner, binnendienst medewerker en commercieel medewerker. Bekijk hier ons vacature aanbod!

Over ons

De oprichter en directeur van Upwijs Recruitment is Lisette Veldhuijzen. Voordat ze Upwijs oprichtte was ze werkzaam in het onderwijs en in de uitzendbranche. Door deze jaren aan ervaring heeft zij een unieke expertise die ze dagelijks in zet bij Upwijs Recruitment.

Sinds 2016 hebben wij onze krachten gebundeld met Always Action. Dit is een uitzendbureau dat gevestigd is in Weesp en de focus heeft op de technische, industriële en administratieve sector. Zij verzorgen voor ons zowel de volledige payrolling als de factory. Ook voorzien zij ons van advies omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

vacatures in omgeving ijsselstein

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de perfecte vacature in de omgeving van IJsselstein! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.