Vacatures IJsselstein en omgeving

Ben jij op zoek naar een ruim aanbod aan vacatures in IJsselstein en de in de omgeving van IJsselstein? Bij Upwijs Recruitment ben je op de juiste plek! Wij zijn hét uitzendbureau dat is gevestigd in IJsselstein. Naast dat wij ervaring hebben met het uitzenden van personeel, zijn wij ook ervaren met het detacheren van personeel en met werving- en selectieopdrachten. Een persoonlijke relatie staat bij ons centraal en dat resulteert in kwalitatief uitstekende matches tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Onze werkwijze

Omdat wij het belangrijk vinden dat wij kandidaten persoonlijk leren kennen, nodigen wij geschikte kandidaten uit op ons kantoor. In dit gesprek maken we vooral kennis met elkaar en kijken we of dat de kandidaat past bij de opdrachtgever. Door deze persoonlijke aanpak kunnen we er voor zorgen dat kandidaten bij een geschikte werkgever terecht komen.

Zie je een leuke vacature in ons aanbod aan vacatures in IJsselstein en omgeving? Je kunt direct solliciteren! Wij nemen daarna contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als we na dit gesprek beide enthousiast zijn, plannen we een gesprek in bij de opdrachtgever. Samen met jou bereiden wij dit gesprek voor, zodat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

vacatures ijsselstein en omgeving

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Bij Upwijs Recruitment ligt de focus op drie verschillende takken. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, UpwijsTechniek en UpwijsOffice. Wij hebben onderwijs als hoofdtak en hierin bieden we diverse vacatures aan zoals docenten, onderwijsondersteuners en conciërges. In de techniek hebben we vacatures van vrachtwagenchauffeur tot houtbewerker. Bij UpwijsOffice kun je denken aan vacatures voor logistiek planner, binnendienst medewerker en commercieel medewerker. Heb jij ons aanbod aan vacatures al bekeken?

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en directeur van Upwijs Recruitment. Hiervoor werkte ze als docent in het vmbo en mbo en was ze werkzaam in de uitzendbranche. Deze jaren aan ervaring maakt dat ze een brede expertise heeft en deze expertise zet ze optimaal in bij Upwijs Recruitment.

Sinds 2016 hebben wij onze krachten gebundeld met Always Action. Dit is een uitzendbureau dat is gevestigd in Weesp en de focus heeft op de technische, industriële en administratieve sector. Zij verzorgen voor ons zowel de volledige payrolling als de factory. Ook voorzien zij ons van advies omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

vacatures in ijsselstein en omgeving

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de perfecte vacature in IJsselstein! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.