Uitzendbureau in Utrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving van Utrecht? Upwijs Recruitment is hét uitzendbureau voor het vinden van jouw perfecte baan in Utrecht! Daarnaast kun je bij ons terecht voor het uitzenden en detacheren van personeel. Ook helpen wij graag met jouw werving- en selectieopdracht. Door de kwaliteit te waarborgen en een persoonlijke relatie te realiseren, maken wij de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers. 

De werkwijze van Upwijs

Bij Upwijs vinden we het belangrijk om kandidaten persoonlijk te leren kennen. Daarom nodigen wij kandidaten altijd graag uit op ons kantoor in IJsselstein. Aan de hand van zo’n kennismakingsgesprek kunnen we kijken of de kandidaat past bij de gekozen opdrachtgever. Wij streven er dan ook naar om iedere kandidaat bij een geschikte opdrachtgever terecht te laten komen. 

Zie jij in ons vacatureaanbod al een leuke vacature staan? Je kunt via onze website direct reageren! Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Mochten we allebei enthousiast zijn, dan plannen we samen een nieuw gesprek in bij de opdrachtgever. Wij helpen jou dan graag bij de voorbereiding op het gesprek. Hierdoor weet je zeker dat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan!

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

uitzendbureau utrecht

De takken binnen Upwijs

Bij Upwijs leggen wij de nadruk op drie verschillende takken. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, Upwijstechniek en UpwijsOffice. Onze hoofdtak is de onderwijssector. Hierbij moet je denken aan vacatures zoals docent, onderwijsondersteuner of bijvoorbeeld conciërge. Ook in de techniek hebben wij een breed aanbod aan vacatures. Vacatures zoals vrachtwagenchauffeur of houtbewerker komen allemaal voorbij. Bij UpwijsOffice kun je denken aan vacatures zoals logistiek planner, binnendienst medewerker en commercieel medewerker. 

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en directeur van Upwijs Recruitment. Hiervoor was Lisette werkzaam in het onderwijs en stapte later over op de uitzendbranche. Door deze jaren aan ervaring heeft zij een brede expertise weten op te bouwen. Deze kennis en ervaring zet ze dagelijks in bij Upwijs Recruitment. 

In 2016 heeft Upwijs Recruitment haar krachten gebundeld met Always Action. Always Action is een uitzendbureau dat gevestigd is in Weesp. Bij dit uitzendbureau ligt de focus vooral op de technische, industriële en administratieve sector. Always Action helpt ons bij zowel de payrolling als de factory. Ook proberen wij zo veel mogelijk kennis met elkaar te delen, met als doel om samen te groeien. 

uitzendbureau-in-utrecht

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de perfecte vacature in Utrecht! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.