Uitzendbureau onderwijs

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau voor vacatures in het onderwijs? Dan ben je bij Upwijs Recruitment op het juiste adres. Wij bieden verschillende vacatures in het onderwijs aan. Bij ons kun je ook terecht voor het uitzenden en detacheren van personeel. Heb je hulp nodig bij jouw werving- en selectieopdrachten? Bij Upwijs helpen wij jou daar ook graag bij!

De werkwijze van Upwijs

Bij Upwijs nodigen wij onze kandidaten graag uit op ons kantoor in IJsselstein, nabij Utrecht. Zo kunnen wij onze kandidaten persoonlijk leren kennen. Aan de hand van een gesprek kijken wij of de kandidaat een match is met de opdrachtgever. Bij Upwijs streven wij er dan ook naar om bij iedere kandidaat de juiste opdrachtgever te vinden. Wij zijn hèt uitzendbureau voor het onderwijs!

Heb jij al een passende onderwijs vacature tussen ons aanbod weten te vinden?  Je kunt direct via onze website solliciteren. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Mochten wij allebei enthousiast zijn, dan plannen wij een nieuw gesprek met de opdrachtgever. Wij helpen jou graag met de voorbereiding voor dit gesprek. Zo kun jij zelfverzekerd het gesprek in gaan.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

uitzendbureau onderwijs

De takken binnen Upwijs

Naast UpwijsOnderwijs hebben wij nog twee andere takken. Dit zijn UpwijsTechniek en UpwijsOffice. Onze hoofdtak is echter de onderwijssector. Hierbij kun je denken aan vacatures zoals docent, onderwijsondersteuner of conciërge.  

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en directeur van Upwijs Recruitment. Hiervoor was Lisette werkzaam in het onderwijs en ze stapte later over op de uitzendbranche. Door deze jaren ervaring heeft zij een brede expertise weten op te bouwen. Deze kennis en ervaring zet ze graag in bij Upwijs Recruitment. 

In 2016 heeft Upwijs Recruitment haar krachten gebundeld met Always Action. Always Action is een uitzendbureau dat gevestigd is in Weesp. Bij dit uitzendbureau ligt de focus vooral op de technische, industriële en administratieve sector. Always Action helpt ons bij zowel de payrolling als de factory. Ook proberen wij zo veel mogelijk kennis met elkaar te delen, met als doel om samen te groeien. 

uitzendbureau onderwijs

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de ideale vacature in het onderwijs! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.