Uitzendbureau in Lopik

Zoek jij naar een uitzendbureau voor een baan in Lopik? Bij Upwijs Recruitment ben je aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in IJsselstein en daarom hét uitzendbureau in de omgeving van Lopik. Je kunt bij ons terecht voor het uitzenden en detacheren van personeel. Daarnaast helpen wij je graag met jouw werving- en selectieopdracht. Kwaliteit en het opbouwen van een persoonlijke relatie staan bij ons voorop. Dit zorgt ervoor dat wij de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers kunnen realiseren.

De werkwijze van Upwijs

Wij willen kandidaten altijd persoonlijk leren kennen. Daarom nodigen wij kandidaten graag uit op ons kantoor in IJsselstein. Door dit gesprek kunnen wij kijken of de kandidaat bij de gekozen opdrachtgever past. Ons streven is dan ook dat iedere kandidaat bij een geschikte opdrachtgever terecht komt.

Heb jij al een leuke vacature kunnen vinden in ons aanbod? Via onze website kun je direct solliciteren! Nadat je sollicitatie bij ons binnen is, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen en een kennismakingsgesprek inplannen. Wanneer we beide enthousiast zijn, dan betrekken wij een opdrachtgever bij een nieuw gesprek. Wij helpen jou dan ook graag bij de voorbereiding op het gesprek. Hierdoor weet je zeker dat je zelfverzekerd het gesprek in kunt gaan!

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

uitzendbureau lopik

De takken binnen Upwijs

Bij Upwijs leggen wij de nadruk op drie verschillende takken. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, Upwijstechniek en UpwijsOffice. Onze hoofdtak is de onderwijssector. Hierbij moet je denken aan vacatures zoals docent, onderwijsondersteuner of bijvoorbeeld conciërge. 

Ook in de techniek hebben wij een breed aanbod aan vacatures. Vacatures zoals vrachtwagenchauffeur of houtbewerker komen allemaal voorbij. 

Bij UpwijsOffice kun je denken aan vacatures zoals logistiek planner, binnendienst medewerker en commercieel medewerker. 

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en directeur van Upwijs Recruitment. Ze was hiervoor werkzaam in het onderwijs en de uitzendbranche. Door deze jaren aan ervaring beschikt zij over een brede expertise. Deze kennis en ervaring zet ze dagelijks in bij Upwijs Recruitment.

Sinds 2016 hebben wij onze krachten gebundeld met Always Action. Always Action is een uitzendbureau dat gevestigd is in Weesp. Zij hebben de focus voornamelijk op de technische, industriële en administratieve sector. Always Action helpt ons bij zowel de payrolling als de factory. Ook proberen wij zo veel mogelijk kennis met elkaar te delen, met als doel om samen te groeien. 

upwijs werken in ijsselstein

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de ideale vacature in Lopik en omgeving! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.