Onderwijs vacatures

Ben jij op zoek naar onderwijs vacatures? Upwijs Recruitment is hét uitzendbureau van IJsselstein en omstreken. Voor het uitzenden en detacheren van personeel, maar ook voor een werving- en selectieopdracht, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij matchen kandidaten en opdrachtgevers op een kwalitatief goed niveau, gebaseerd op een persoonlijke relatie.

Onze werkwijze

We zorgen er bij Upwijs Recruitment voor dat elke kandidaat bij een passende werkgever terecht komt. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd op kantoor. Tijdens het eerste gesprek wordt er gekeken of de kandidaat een match is voor de toekomstige werkgever. 

Heb je een passende onderwijs vacature op onze website gevonden? Dan kun je direct solliciteren! Vervolgens nemen wij contact met je op en nodigen we je uit voor een gesprek. Op basis van dat gesprek plannen we een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever in. Ben je uitgenodigd voor een gesprek bij de opdrachtgever? Dan bereiden we dit samen met je voor. Zo ga jij zelfverzekerd en goed voorbereid het gesprek in. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

basispagina2

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Upwijs is opgedeeld in meerdere takken. In iedere tak focussen we ons op functies voor een aparte branche. Onze belangrijkste tak is het onderwijs. De onderwijs vacatures zijn voor onder meer docenten, conciërges en onderwijsondersteuners. Daarnaast kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een functie binnen de techniek, zoals houtbewerker of vrachtwagenchauffeur. UpwijsOffice biedt tot slot functies als salarisadministrateur en logistiek planner. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures. Misschien zit jouw droombaan er wel tussen!

Over ons

Lisette Veldhuijzen, de oprichter van Upwijs Recruitment, heeft jarenlang ervaring opgedaan in het onderwijs en in de uitzendbranche. Eerst als docent voor het mbo en vmbo, vervolgens in de uitzendbranche. Al haar expertises heeft ze nu meegenomen naar Upwijs.

Upwijs heeft haar krachten gebundeld met Always Action, een uitzendbureau met een zeer gedegen achtergrond. Sinds 1997 zijn zij actief in de uitzendbranche. Always Action verzorgt de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment. Daarbij zorgen ze zo mogelijk voor advisering omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen met Always Action zorgt Upwijs voor de perfecte match! Dit doen we voor zowel kandidaten als opdrachtgevers.

basispagina

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je helpen met het vinden van de ideale opdrachtgever! Bij vragen over ons en onze diensten, kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.