IJsselstein vacatures

Ben jij op zoek naar leuke vacatures in en rondom IJsselstein ? Upwijs Recruitment heeft een flink aanbod op de website staan! Wij zijn dan ook hét uitzendbureau van IJsselstein! Niet alleen zijn wij ervaren met het uitzenden van personeel, ook kun je bij ons terecht voor het detacheren van personeel. Detachering- en verweringsopdrachten zijn bij ons ook geen enkel probleem. Wij hechten waarde aan een persoonlijke relatie met onze kandidaten en klanten en dat zorgt voor kwalitatief goede matches én tevreden klanten.

De werkwijze van Upwijs

Om kandidaten persoonlijk te leren kennen, ontmoeten wij onze kandidaten graag op ons kantoor. Dit gesprek is om te kijken of de kandidaat past bij de gekozen opdrachtgever en natuurlijk om gezellig kennis te maken. Op deze manier kunnen wij er bij Upwijs Recruitment altijd voor zorgen dat kandidaten terecht komen bij een geschikte werkgever.

Zit er een leuke vacature voor je tussen ons aanbod van vacatures in IJsselstein? Goed nieuws, je kunt direct solliciteren! Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn, plannen we een gesprek in bij de opdrachtgever. Dit gesprek bereiden wij gezamenlijk voor, zodat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

upwijs vacatures ijsselstein

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Wij hebben onze focus op drie verschillende takken liggen. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, UpwijsTechniek en UpwijsOffice. Binnen Upwijs hebben wij onderwijs als hoofdtak en hierin bieden we diverse vacatures aan zoals docenten, onderwijsondersteuners en conciërges. In de techniek hebben wij functies zoals houtbewerker en vrachtwagenchauffeur. Bij UpwijsOffice kun je denken aan vacatures voor binnendienst medewerker, logistiek planner en commercieel medewerker. Heb jij al onze vacatures al bekeken?

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en tevens de directeur van Upwijs Recruitment. Hiervoor was Lisette werkzaam in het onderwijs en in de uitzendbranche. Deze jarenlange ervaring sluit goed aan bij haar bedrijf Upwijs Recruitment.

In 2016 heeft Upwijs Recruitment haar krachten gebundeld met Always Action. Het uitzendbureau Always Action zit gevestigd in Weesp en heeft de focus op de technische, industriële en administratieve sector. Zowel de payrolling als de factory worden door Always Action geregeld. Ook voorzien zij ons van advies omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

IJsselstein vacatures

Interesse? Kom in contact!

Kan jouw carrière wel een boost gebruiken? Laat ons jou dan helpen met het vinden van dé ideale vacature voor jou. Wanneer je vragen over onze vacatures of diensten in IJsselstein hebt, neem dan contact met ons op door te bellen naar +31308804442. Je kunt ook naar ons mailen via info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.