Banen in IJsselstein

Ben jij opzoek naar een leuke baan in of in de omgeving van IJsselstein? Bij Upwijs Recruitment hebben we een divers aanbod leuke banen! Als hét bedrijf in de uitzendbranche kunt u bij ons terecht voor het uitzenden en detacheren van personeel en voor een werving-selectieopdracht. De connecties die wij maken tussen opdrachtgevers en kandidaten zijn altijd op basis van een persoonlijke relatie.

Onze werkwijze

Omdat wij de connecties die wij maken tussen opdrachtgevers en kandidaten altijd baseren op een persoonlijke relatie, nodigen wij geschikte kandidaten altijd bij ons op kantoor uit. In dit eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of de kandidaat ook daadwerkelijk een match is voor de baan. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat kandidaten altijd bij een passende werkgever terecht komen.

Bekijk ons vacature aanbod en solliciteer direct op een leuke baan in IJsselstein! Na jouw sollicitatie nemen wij contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Als we na de kennismaking allebei enthousiast zijn, plannen wij een gesprek in bij de opdrachtgever. Dat gesprek bereiden we samen voor zodat jij helemaal zelfverzekerd en voorbereid het gesprek in zult gaan!

Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

upwijs banen in ijsselstein

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Ons aanbod is opgedeeld in diverse takken en met elke tak ligt de focus op functies voor een specifieke branche. Bij Upwijs Recruitment hebben wij onderwijs als de hoofdtak. Voor het onderwijs bieden wij veel verschillende vacatures aan voor bijvoorbeeld onderwijsondersteuners en docenten. Naast onderwijs hebben wij ook een technische tak. Hierin bieden wij vacatures aan voor bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeurs of houtbewerkers. Met onze tak UpwijsOffice bieden wij functies als commercieel medewerker en binnendienst medewerker. Door ons ruime aanbod zit er vast iets voor jou tussen! Heb jij onze vacatures al bekeken?

Over ons

De oprichter en directeur van Upwijs Recruitment is Lisette Veldhuijzen. Zij heeft als voormalig docent in het mbo en vmbo en later als medewerker in de uitzendbranche de nodige ervaring opgedaan. Al deze ervaringen heeft ze meegenomen in de oprichting van Upwijs en past ze nu nog toe in haar dagelijkse werkzaamheden.

Sinds 2016 werken wij samen met Always Action. Zij zijn een uitzendbureau dat gevestigd is in Weesp en zich richt op de administratieve, technische en industriële sector. Zij verzorgen voor ons de payrolling en factory en voorzien ons van advies over de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Deze samenwerking resulteert in de perfecte match tussen kandidaten én opdrachtgevers!

upwijs recruitment banen in IJsselstein

Interesse? Kom in contact!

Wil jij graag aan de slag met een leuke baan in IJsselstein? Wij helpen je graag aan een passende baan! Mocht je vragen hebben over onze diensten, dan kun je telefonisch contact opnemen via +31308804442. Ook kun je ons via de mail bereiken op info@upwijs.nl of ons contactformulier invullen.