Ons team

 

Upwijs Recruitment bemiddelt voor commerciële-, technische, secretariële en onderwijskundige functies. Upwijs Recruitment gaat uit van een langdurige klantrelaties, tevreden opdrachtgevers en tevreden kandidaten. Op een kwalitatief goed niveau, gebaseerd op een persoonlijke relatie, de match te maken tussen personeel en de opdrachtgever.

Wij gaan er vanuit dat het anders kan. Opdrachtgevers en kandidaten komen graag terug bij Upwijs Recruitment voor nieuwe projecten, opdrachten, vaste banen en zzp-opdrachten.

Upwijs Recruitment is ontstaan vanuit een expertise in het onderwijs en de uitzendbranche. Lisette Veldhuijzen heeft jarenlang ervaring opgedaan, eerst als docent voor het vmbo en mbo, later in de uitzendbranche via een franchiseorganisatie. Nu slaat zij haar vleugels uit en neemt zij haar expertise mee naar Upwijs Recruitment. In de Krimpenerwaard liggen haar roots, maar door een verhuizing 26 jaar geleden is dit de Lopikerwaard geworden en met veel plezier. Door een samenwerkingsverband is hier nu ook Weesp bijgekomen via Always Action. Een uitzendbureau met een zeer gedegen achtergrond sinds 1997 in de uitzendbranche. Always Action verzorgt de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment en zo mogelijk advisering omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Hiermee hebben wij onze krachten gebundeld.

 

Lisette Veldhuijzen

Lisette Veldhuijzen

Commercieel directeur

Lisette Veldhuijzen, directeur van Upwijs Onderwijs en Upwijs Office, is zelf jarenlang docent geweest in het vmbo en mbo, met name voor de uitstroomprofielen, Economie & Ondernemen, Secretariële- en Techniekopleidingen. Hierdoor heeft zij kennis van de taken die bij de verschillende functies horen. Lisette kan op deze manier de kandidaten goed beoordelen of zij geschikt zijn voor een bepaalde functie en passen binnen de organisatie.