Werken in Vianen

Ben jij op zoek naar een gezellige werkplek in Vianen? Dan hebben wij zeker weten de leukste baan voor jou. Je kunt bij ons terecht voor een werving selectieopdrachten en voor het uitzenden en detacheren van personeel. Wij baseren de connecties die wij maken tussen kandidaten en opdrachtgevers altijd op de persoonlijke relatie tussen de twee. Zodat er altijd een goede match gevonden wordt.

Onze werkwijze

Wij nodigen de geschikte kandidaten uit bij ons op kantoor. Tijdens het eerste gesprek gaan wij kijken of de kandidaat een goed passende match is voor de aangegeven werkgever. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat er bij elke kandidaat een passende gevonden kan worden.

Op zoek naar de baan voor jou in Vianen? Bekijk gemakkelijk ons vacature aanbod en solliciteer direct! Na jouw sollicitatie nemen wij snel contact me je op. Wij nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek. Als we na dit gesprek beide enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in bij de opdrachtgever. Samen bereiden we dit gesprek goed voor, zodat je helemaal voorbereid het gesprek in zal gaan! Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer informatie? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

werken in Vianen

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Upwijs Recruitment is opgedeeld in verschillende takken. Binnen iedere tak leggen wij de focus op functies voor een specifieke branche. Onze hoofdtak is het onderwijs en hiervoor bieden wij onder andere vacatures aan voor docenten en onderwijsondersteuners. Ook bieden wij functies aan in de technische sector als houtbewerker of vrachtwagenchauffeur. Met onze tak UpwijsOffice bieden wij functies als commercieel medewerker en binnendienst medewerker. Heb je onze vacatures al bekeken? Jouw droombaan kan er zomaar tussenstaan!

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en de directeur van Upwijs recruitment. Na jarenlange ervaring in het onderwijs en de uitzendbranche, heeft ze Upwijs Recruitment opgericht. Haar ervaringen als docent en in de uitzendbranche heeft ze meegenomen naar Upwijs.

Vanuit Upwijs Recruitment werken wij samen Always Action. Sinds 1997 is Always Action actief al een gedegen uitzendbureau dat is gevestigd in Weesp. Zij voorzien ons van advies wat betreft de wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Bovendien verzorgen zij de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment.

Door deze samenwerking kunnen wij een perfecte match garanderen voor opdrachtgevers én kandidaten!

werken in Vianen

Interesse? Kom in contact!

Sta jij te popelen om aan het werk te gaan in Vianen? Wij helpen je graag aan een passende baan! Mocht je vragen hebben over onze diensten, dan kun je telefonisch contact opnemen via +31308804442. Ook kun je ons via de mail bereiken op info@upwijs.nl of ons contactformulier invullen.