Werken in Bilthoven

Ben jij op zoek naar een leuke plek om te werken in Bilthoven? Bij Upwijs Recruitment ben je aan het juiste adres! Wij zijn namelijk hét uitzendbureau in Bilthoven. Je kunt bij ons terecht voor een werving-selectieopdracht en voor het uitzenden en detacheren van personeel. Wij baseren de connecties die wij maken tussen kandidaten en opdrachtgevers altijd op een persoonlijke relatie.

Onze werkwijze

Bij Upwijs Recruitment nodigen wij geschikte kandidaten bij ons op kantoor uit. tijdens een eerste gesprek kijken we of een kandidaat ook daadwerkelijke een match voor de gekozen werkgever. Wij zorgen ervoor dat elke kandidaat bij een passende werkgever terecht komt.

Ben je opzoek naar een leuke baan in Bilthoven? Bekijk ons vacature aanbod en solliciteer direct! Na jouw sollicitatie nemen wij contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Als we na dit gesprek beide enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in bij de opdrachtgever. Samen bereiden we dit gesprek goed voor, zodat je helemaal voorbereid het gesprek in zal gaan! Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

werken in Bilthoven

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Upwijs Recruitment is opgedeeld in verschillende takken. Binnen iedere tak leggen wij de focus op functies voor een specifieke branche. Onze hoofdtak is het onderwijs en hiervoor bieden wij onder andere vacatures aan voor docenten en onderwijsondersteuners. Ook bieden wij functies aan in de technische sector als houtbewerker of vrachtwagenchaffeur. Met onze tak UpwijsOffice bieden wij functies al commercieel medewerker en binnendienst medewerker. Heb je onze vacatures al bekeken? Jouw droombaan kan er zomaar tussenstaan!

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en tevens directeur van Upwijs recruitment. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in het onderwijs en de uitzendbranche, heeft de Upwijs Recruitment opgericht. Haar ervaringen als docent en in de uitzendbranche heeft ze meegenomen naar Upwijs.

Vanuit Upwijs Recruitment werken wij samen Always Action. Sinds 1997 is Always Action actief al een gedegen uitzendbureau dat is gevestigd in Weesp. Zij voorzien ons van advies wat betreft de wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Bovendien verzorgen zij de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment.

Door deze samenwerking kunnen wij een perfecte match garanderen voor opdrachtgevers én kandidaten!

werken in Bilthoven

Interesse? Kom in contact!

Sta jij te popelen om aan het werk te gaan in Bilthoven? Wij helpen je graag aan een passende baan! Mocht je vragen hebben over onze diensten, dan kun je telefonisch contact opnemen via +31308804442. Ook kun je ons via de mail bereiken op info@upwijs.nl of ons contactformulier invullen.