Werk in Nieuwegein

Werk jij nu niet in Nieuwegein, maar zou je dat wel graag willen? Bij Upwijs Recruitment helpen wij je graag aan een baan bij jou in de buurt! Wij zijn niet voor niets hét uitzendbureau in IJsselstein en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan vacatures, maar ook voor een werving-selectieopdracht of voor het uitzenden en detacheren van personeel.

Onze werkwijze

De connecties tussen kandidaten en opdrachtgevers baseren wij altijd op een persoonlijke relatie. Om deze reden nodigen wij kandidaten uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Wij maken dan kennis en kijken of de beoogde kandidaat daadwerkelijk bij de opdrachtgever past. Door deze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat kandidaten altijd bij een passende werkgever terecht komen.

Als je hebt gesolliciteerd, nemen wij direct contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Wanneer we allebei enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in bij de opdrachtgever. Wij bereiden dit gesprek samen met jou voor, zodat je zelfverzekerd het gesprek in gaat. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

werk in nieuwegein

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Bij Upwijs Recruitment hebben wij de focus op drie verschillende takken. Onze hoofdtak is onderwijs en hier bieden wij vacatures aan voor docenten, onderwijsondersteuners, maar ook voor bijvoorbeeld conciërges. In onze andere takken office en techniek hebben wij vacatures voor vrachtwagenchauffeurs, houtbewerkers, commercieel medewerkers en binnendienst medewerkers.

Heb jij ons aanbod al bekeken? Wellicht zit jouw droombaan er tussen!

Over ons

In 2016 heeft Lisette Veldhuijzen Upwijs Recruitment opgericht. Destijds lag de focus op de sector onderwijs, maar inmiddels is Upwijs actief in meerdere sectoren. Upwijs Recruitment werkt vanaf de start al nauw samen met Always Action, een gedegen uitzendbureau dat gevestigd is in Weesp. Zij voorzien ons van advies op het gebied van de wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Daarnaast verzorgen zij voor ons ook de volledige payrolling en factory.

Wij kunnen door deze samenwerking een perfecte match garanderen tussen opdrachtgevers én kandidaten!

vacatures werk in nieuwegein

Interesse? Kom in contact!

Wil jij graag aan het werk in Nieuwegein? Dan helpen wij je bij Upwijs Recruitment binnen no-time aan een leuke baan! Heb je vragen over onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31308804442. Via de mail zijn wij te bereiken op info@upwijs.nl. Als je ons contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!