Werk in Lopik

Wil jij graag aan het werk in Lopik? Upwijs Recruitment helpt je graag aan een baan die helemaal bij je past! Je kunt ook bij ons terecht voor een werving- en selectieopdracht en voor het uitzenden en detacheren van personeel. Wij zijn immers hét uitzendbureau in de regio Lopik! De connecties die wij maken tussen kandidaten en opdrachtgevers baseren we altijd op een persoonlijke relatie.

Onze werkwijze

Potentiële kandidaten nodigen wij altijd uit bij ons op kantoor. Tijdens zo’n kennismakingsgesprek kijken wij of er daadwerkelijk een match is tussen een kandidaat en de beoogde werkgever. Wij leren kandidaten door middel van zo’n gesprek kennen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat elke kandidaat bij een passende werkgever terecht komt.

Heb jij al een leuke vacature gevonden in ons aanbod? Je kunt via onze website direct solliciteren. Zodra jouw sollicitatie bij ons binnen is, nemen wij contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Als we na dit gesprek beide enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in met de opdrachtgever. Samen bereiden we dit gesprek goed voor, zodat je helemaal voorbereid het gesprek in zal gaan! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

werk in lopik

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Upwijs Recruitment is opgedeeld in verschillende takken. Binnen iedere tak leggen wij de focus op functies voor een specifieke branche. Onze hoofdtak is het onderwijs en hiervoor bieden wij onder andere vacatures aan voor docenten en onderwijsondersteuners. Ook bieden wij functies aan in de technische sector als houtbewerker of vrachtwagenchauffeur. Met onze tak UpwijsOffice bieden wij functies als commercieel medewerker en binnendienst medewerker. Heb je onze vacatures al bekeken? Jouw droombaan kan er zomaar tussenstaan!

Over ons

De oprichter en directeur van Upwijs Recruitment is Lisette Veldhuijzen. Zij heeft jarenlang ervaring opgedaan in het onderwijs en in de uitzendbranche. Met deze ervaring heeft zij Upwijs Recruitment opgericht. Dagelijks past zij haar expertise toe tijdens haar werkzaamheden binnen Upwijs.

Wij werken samen met Always Action. Zij zijn een gedegen uitzendbureau uit Weesp en zijn sinds 1997 actief.  Zij voorzien ons van advies wat betreft de wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Bovendien verzorgen zij de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment.

Door deze samenwerking kunnen wij een perfecte match garanderen voor opdrachtgevers én kandidaten!

werken in Nieuwegein

Interesse? Kom in contact!

Sta jij te popelen om aan het werk te gaan in Lopik? Wij helpen je graag aan een passende baan! Mocht je vragen hebben over onze diensten, dan kun je telefonisch contact opnemen via +31308804442. Ook kun je ons via de mail bereiken op info@upwijs.nl of ons contactformulier invullen.