Vianen vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Vianen? Bij Upwijs Recruitment hebben wij een ruim aanbod vacatures. Bij ons kun daarnaast je ook terecht voor het uitzenden en detacheren van personeel. Wij onderscheiden ons doordat wij werken op basis van persoonlijke relaties. Dit resulteert in kwalitatief en uitstekende matches tussen opdrachtgevers en kandidaten!

Onze werkwijze

Omdat wij kandidaten graag persoonlijk willen leren kennen, nodigen wij ze altijd uit bij ons op kantoor. In dit gesprek gaat het vooral om kennis kennis met elkaar maken en kijken of de kandidaat bij de beoogde opdrachtgever past. Door deze persoonlijke aanpak kunnen we ervoor zorgen dat kandidaten altijd bij een passende werkgever terecht komen.

Heb jij al een leuke vacature gezien in ons vacatureaanbod? Je kunt dan direct solliciteren! Zodra je sollicitatie bij ons binnen is, nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als we na dit gesprek beide enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in met de opdrachtgever. Samen bereiden we dit gesprek voor zodat je helemaal voorbereid het gesprek in kunt gaan. Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag!

vacatures vianen

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Binnen Upwijs Recruitment hebben wij drie verschillende takken waar wij de focus op hebben liggen. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, UpwijsTechniek en UpwijsOffice. Hierdoor hebben wij bijvoorbeeld vacatures voor docenten, conciërges, onderwijsondersteuners, vrachtwagenchauffeurs, binnendienst medewerkers en commercieel medewerkers. Heb jij ons aanbod al bekeken?

Over ons

De oprichter en directeur van Upwijs Recruitment is Lisette Veldhuijzen. Zij heeft hiervoor gewerkt in het onderwijs en de uitzendbranche. Deze jarenlange ervaring past zij dagelijks toe in haar werkzaamheden bij Upwijs.

Sinds 2016 hebben wij onze krachten gebundeld met Always Action. Zij zijn een uitzendbureau gevestigd in Weesp en focussen zich op de technische, administratieve en industriële sector. Always Action verzorgt voor ons de payrolling en de factory. Bovendien verzien zij ons van advies op het gebied van de wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

vacature Vianen

Interesse? Kom in contact!

Wil jij graag aan de slag in Vianen? Laat je dan helpen aan een leuke baan door Upwijs recruitment! Ben je meteen enthousiast of heb je vragen? Neem contact met ons op via +31308804442, info@upwijs.nl of via ons contactformulier.