Vacatures in Schoonhoven

Ben jij op zoek naar diverse vacatures in Schoonhoven? Bij Upwijs Recruitment zit je goed. Wij zijn immers hét uitzendbureau in de regio Schoonhoven. Niet alleen zijn wij ervaren met het uitzenden van personeel, ook kun je bij ons terecht voor het detacheren van personeel. Bovendien helpen wij je ook graag met jouw verwering- en selectieopdracht. Wij werken op basis van een persoonlijke relatie en dat resulteert in kwalitatief uitstekende matches tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Onze werkwijze

Bij Upwijs Recruitment staat een persoonlijke relatie centraal. Daarom nodigen wij kandidaten altijd uit bij ons op kantoor. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we op de kandidaat past bij de beoogde opdrachtgever. Wij kunnen er op deze manier voorzorgen dat kandidaten altijd bij een passende werkgever terecht komen.

Heb je al een leuke vacature gezien in ons aanbod aan vacatures in Schoonhoven? Je kunt dan direct solliciteren! Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnen is, nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als we na dit gesprek allebei enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in bij de opdrachtgever. We bereiden dit gesprek samen met jou voor zodat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

upwijs vacatures schoonhoven

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Onze focus ligt op drie verschillende takken. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, UpwijsTechniek en UpwijsOffice. Binnen Upwijs hebben wij onderwijs als hoofdtak en hierin bieden we diverse vacatures aan zoals docenten, onderwijsondersteuners en conciërges. In de techniek hebben we vacatures van vrachtwagenchauffeur tot houtbewerker. Bij UpwijsOffice kun je denken aan vacatures voor logistiek planner, binnendienst medewerker en commercieel medewerker. Heb jij ons aanbod aan vacatures al bekeken?

Over ons

De oprichter en directeur van Upwijs Recruitment is Lisette Veldhuijzen. Zij werkte hiervoor als docent in het vmbo en mbo en later in de uitzendbranche. Deze jaren aan ervaring maakt dat ze een brede expertise heeft en deze zet ze dagelijks in bij Upwijs Recruitment.

Upwijs Recruitment heeft sinds 2016 de krachten gebundeld met Always Action. Dit is een uitzendbureau dat gevestigd in Weesp. Zij hebben de focus op de technische, industriële en administratieve sector. Always Action verzorgd voor ons zowel de volledige payrolling als de factory. Ook voorzien zij ons van advies omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

vacatures schoonhoven

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van vacatures in Schoonhoven! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.