Vacatures in de techniek

Zoek jij vacatures in de techniek? Upwijs Recruitment is hét uitzendbureau waar jij naar op zoek bent! UpwijsTechniek is een van onze takken die zich richt op alle specifieke functies binnen de techniek. Van houtbewerker tot vrachtwagenchauffeur, bij Upwijs vind je gegarandeerd een passende vacature in de techniek. Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures. Wie weet zit jouw ideale baan er tussen!

Techniek vacatures

Onze werkwijze

De medewerkers van Upwijs Recruitment gaan elke dag vol passie aan de slag om kandidaten te matchen aan verschillende opdrachtgevers. Dit doen wij op kwalitatief hoog niveau. Geschikte kandidaten nodigen wij uit om op gesprek te komen. Tijdens dit gesprek kijken wij of de kandidaat geschikt is voor de toekomstige werkgever.

Ben jij een vacature in de techniek tegengekomen die aansluit bij jouw wensen en behoeftes? Solliciteer dan direct. Na aanleiding van je sollicitatie nemen wij contact op. Samen met jou plannen we een gesprek om te kijken of jij en de opdrachtgever een goede match zijn. De volgende stap is een vervolggesprek bij de opdrachtgever. Wij helpen je graag met het voorbereiden van het gesprek. Zo ga jij zelfverzekerd het gesprek in. Heb je na het gesprek nog vragen of wil je meer informatie. Neem dan gerust contact op. Upwijs helpt je graag!

Vacatures-in-de-techniek

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Upwijs heeft naast vacatures in de techniek, ook functies binnen andere branches beschikbaar. Deze verdelen wij in takken. Onze hoofd tak is UpwijsOnderwijs. Hier bieden we functies voor onder meer docenten, conciërges en onderwijsondersteuners. UpwijsOffice richt zich op functies als salarisadministrateur en logistiek planner. Ga jij aan de slag in de techniek, het onderwijs of als office medewerker? Neem gerust een kijkje bij de vacatures in jouw gekozen tak. Wie weet vind je direct de ideale opdrachtgever.

Over ons

Upwijs Recruitment is opgericht door Lisette Veldhuizen. Lisette heeft jarenlang gewerkt als docent en in de uitzendbranche. Met deze ervaringen en expertises heeft zij Upwijs ontwikkeld.

Upwijs heeft zijn krachten gebundeld met Always Action, een uitzendbureau met een zeer gedegen achtergrond. Sinds 1997 zijn zij actief in de uitzendbranche. Always Action verzorgt de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment. Ook zorgen ze zo mogelijk voor advisering omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen met Always Action, zorgt Upwijs voor een fijne samenwerking met kandidaten en opdrachtgevers.

basispagina

Interesse? Kom in contact!

Ben jij op zoek naar vacatures in de techniek? Upwijs Recruitment helpt jou graag met het vinden van een baan die écht bij jou past. Heb je vragen of wil je meer informatie over een van onze technische vacatures? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.