Parttime vacatures IJsselstein

Ben jij op zoek naar een parttime baan in IJsselstein? Dan zit je bij Upwijs Recruitment goed. Wij hebben namelijk diverse vacatures openstaan in de regio van IJsselstein. Wij hebben inmiddels al veel ervaring met het uitzenden van personeel. Bovendien kun je bij ons terecht voor al jouw wervings- en selectieopdrachten. Bij Upwijs Recruitment staat een persoonlijke relatie centraal en dat resulteert in de perfecte match tussen de kandidaat en opdrachtgever. 

Onze werkwijze

Bij Upwijs willen wij onze kandidaten altijd persoonlijk leren kennen. Daarom nodigen wij onze kandidaten altijd uit voor een gesprek bij ons kantoor in IJsselstein. Zo kunnen wij meteen kijken of de kandidaat en de opdrachtgever bij elkaar passen. Zo zorgen wij ervoor dat de kandidaat altijd bij de juiste opdrachtgever terecht komt. 

Heb je al gekeken tussen de parttime vacatures in IJsselstein? Je kunt direct solliciteren! Nadat jij je sollicitatie hebt verzonden, nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Mochten wij allebei enthousiast zijn, dan plannen wij een gesprek in samen met de opdrachtgever. Wij zullen je helpen om dit gesprek voor te bereiden. Zo weet je zeker dat je zelfverzekerd het gesprek in kunt gaan. 

Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je uiteraard graag!

vacatures ijsselstein parttime

De takken binnen Upwijs Recruitment

Wij focussen ons op drie verschillende sectoren. Deze hebben wij onderverdeeld in:

  • UpwijsOndewijs
  • UpwijsTechniek
  • UpwijsOffice

Wij bieden dan ook banen aan waar wij voldoende expertise over hebben. Zo kunnen wij jou alles uitgebreid uitleggen over de diverse functies. Bij ons aanbod aan vacatures kun je ook filteren op de drie sectoren, hierdoor kun je gemakkelijk door te functies zoeken.

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en tevens de directeur van Upwijs Recruitment. Hiervoor gaf Lisette les op het vmbo en mbo en in de uitzendbranche. Door deze jaren ervaring heeft ze een brede expertise op weten te bouwen. Deze benut zij dan ook optimaal bij Upwijs Recruitment.

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden naar de parttime vacatures in de omgeving van IJsselstein? Neem dan snel een kijkje tussen de openstaande vacatures!

Uitzendbureau Nieuwegein

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de ideale vacature in Utrecht! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.