Vacature Woerden

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Woerden? Bij Upwijs Recruitment hebben wij een ruim assortiment aan vacatures. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het uitzenden en detacheren van personeel. Wij vinden het belangrijk om te werken op basis van persoonlijke relaties. Dit resulteert in kwalitatief en uitstekende matches tussen opdrachtgevers en kandidaten!

Onze werkwijze

Een persoonlijke relatie staat bij ons centraal. Wij nodigen kandidaten daarom altijd uit bij ons op kantoor. Zo’n eerste gesprek is vooral om kennis te maken met elkaar en om te kijken of de kandidaat bij de beoogde opdrachtgever past. Door deze persoonlijke aanpak zorgen wij er bij Upwijs Recruitment voor dat kandidaten altijd bij een pasende werkgever terecht komen.

Heb jij al een leuke vacature gezien in ons vacatureaanbod? Je kunt dan direct solliciteren! Wanneer je sollicitatie bij ons binnen is, nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Wanneer wij na dit gesprek allebei enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in met de opdrachtgever. Dit gesprek bereiden wij samen met jou voor, zodat je helemaal voorbereid het gesprek in kunt gaan. Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag!

vacature-in-woerden

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Binnen Upwijs Recruitment hebben wij drie verschillende takken waar wij de focus op hebben liggen. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, UpwijsTechniek en UpwijsOffice. Hierdoor hebben wij vacatures voor docenten, conciërges, onderwijsondersteuners, vrachtwagenchauffeurs, binnendienst medewerkers en commercieel medewerkers. Heb jij ons aanbod al bekeken?

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichtster en directrice van Upwijs Recruitment. Haar werkervaringen in de uitzendbranche en in het onderwijs neemt zij dagelijks mee. Door deze ervaring heeft zij een unieke expertise die ze dagelijks inzet bij Upwijs Recruitment.

Wij hebben in 2016 de krachten gebundeld met Always Action. Zij zijn een uitzendbureau in Weesp met de focus op de technische, industriële en administratieve sector. Voor ons verzorgen zij de payrolling en de factory. Bovendien verzien zij ons van advies op het gebied van de wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

vacature woerden

Interesse? Kom in contact!

Ben jij op zoek naar een leuke vacature in Woerden? Laat je dan helpen aan een leuke baan door Upwijs recruitment! Ben je meteen enthousiast of heb je vragen? Neem contact met ons op via +31308804442, info@upwijs.nl of via ons contactformulier.