Vacature Houten

Ben jij op zoek naar dé perfecte vacature in Houten en omgeving? Upwijs Recruitment is hét uitzendbureau van IJsselstein en omstreken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het detacheren en uitzenden van personeel, maar ook voor een werving en selectie opdracht. Wij matchen opdrachtgevers en kandidaten op een kwalitatief goed niveau, gebaseerd op een persoonlijke relatie.

Onze werkwijze

Upwijs Recruitment zorgt ervoor dat elke kandidaat terecht komt bij een passende werkgever. We nodigen geschikte kandidaten uit op kantoor. Er wordt tijdens het eerste gesprek gekeken of de kandidaat een match is voor de toekomstige werkgever.

Heb je een passende vacature in Houten gevonden op onze website? Solliciteer dan direct! Wij nemen vervolgens contact met je op en nodigen je uit voor een gesprek. Op basis van dat gesprek plannen we bij de opdrachtgever een kennismakingsgesprek in. Dit gesprek bereiden we samen met je voor. Op deze manier ga jij goed voorbereid en zelfverzekerd het gesprek in. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt je graag!

Vacature Houten

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Ons uitzendbureau is opgedeeld in verschillende takken. We focussen ons in iedere tak op functies voor een specifieke branche. Het onderwijs is onze belangrijkste tak. We bieden voor onder meer docenten, conciërges en onderwijsondersteuners vacatures aan. Je kunt daarnaast ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een functie binnen de techniek, zoals vrachtwagenchauffeur of houtbewerker. Tot slot biedt onze tak UpwijsOffice functies als logistiek planner en salarisadministrateur. Neem snel een kijkje tussen onze vacaturesWie weet zit jou droombaan er wel tussen!

Over ons

De oprichter van Upwijs Recruitment, Lisette Veldhuijzen, heeft in het onderwijs en in de uitzendbranche jarenlang ervaring opgedaan. Eerst als docent voor het mbo en vmbo, vervolgens in de uitzendbranche. Ze heeft al deze expertises nu meegenomen naar Upwijs.

Upwijs heeft haar krachten gebundeld met Always Action. Dit is een uitzendbureau met een zeer gedegen achtergrond. Always Action is bovendien al sinds 1997 actief in de uitzendbranche. Zij verzorgen zowel de volledige payrolling als de factory voor Upwijs Recruitment. Daarnaast zorgen ze zo mogelijk voor advisering omtrent de regel- en wetgeving in de uitzendbranche.

Upwijs en Always Action zorgen samen voor de perfecte match! Dit doen we voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Vacature Houten

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de ideale vacature in Utrecht! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.