Vacature docent muziek

Indien je op zoek bent naar een vacature docent muziek, dan is Upwijs Recruitment jouw geschikte partner. Wij bieden verschillende onderwijsvacatures aan, variërend van docent Engels tot docent biologie. Bij Upwijs Recruitment hechten we grote waarde aan het tot stand brengen van hoogwaardige matches tussen docenten en onderwijsinstellingen op basis van een persoonlijke connectie.

Muziek docent in het onderwijs

Bij Upwijs Recruitment begrijpen wij de rol die muziek docenten spelen in het vormgeven van de toekomst. Wij streven ernaar om de perfecte match te creëeren tussen onderwijstalent en onderwijsinstellingen. Bovendien realiseren we ons dat het vinden van het juiste onderwijstalent van belang is voor en bloeiende leeromgeving.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van onderwijsinstellingen, zijn we uitstekend gepositioneerd om docenten te verbinden met kansen die zowel hun professionele groei als hun persoonlijke voldoening bevorderen. Bekijk de vacature docent muziek.

Onze werkwijze

Bij Upwijs Recruitment zorgen we ervoor dat elke kandidaat bij een geschikte werkgever terechtkomt. Als je een geschikte onderwijsvacature op onze website hebt gevonden, kun je direct solliciteren. Wij zullen dan contact met je opnemen en je uitnodigen voor een gesprek op ons kantoor. Tijdens dit gesprek beoordelen we of er een match is tussen jou en de toekomstige werkgever.

Als de match positief is, plannen we een kennismakingsgesprek in bij de opdrachtgever. We zullen je hierbij begeleiden en voorbereiden op het gesprek. Op deze manier ga je vol zelfvertrouwen het gesprek in. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact  met ons op.

onderwijsvacature muziek

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Upwijs is opgedeeld in meerdere takken. In iedere tak focussen we ons op functies voor een aparte branche. Onze belangrijkste tak is het onderwijs. Hier bieden we vacatures voor onder meer docenten, conciërges en onderwijsondersteuners. Daarnaast kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een functie binnen de techniek, zoals houtbewerker of vrachtwagenchauffeur. UpwijsOffice biedt tot slot functies als salarisadministrateur en logistiek planner. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures. Misschien zit jouw droombaan er wel tussen!

Over ons

Lisette Veldhuijzen, oprichter van Upwijs Recruitment, heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en de uitzendbranche. Ze begon als docent voor het mbo en vmbo, en later maakte ze de overstap naar de uitzendbranche waar ze haar expertise heeft opgedaan. Nu zet ze al haar kennis en ervaring in bij Upwijs.

In 2016 heeft Upwijs Recruitment de handen ineengeslagen met Always Action, een uitzendbureau met een solide achtergrond in de branche sinds 1997. Always Action verzorgt de complete payrolling en factory voor Upwijs Recruitment, en geeft waar mogelijk advies over wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen met Always Action zorgt Upwijs voor de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers.

onderwijsvacatures

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je helpen met het vinden van de ideale opdrachtgever! Bij vragen over ons en onze diensten, kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.