Vacature docent lichamelijke opvoeding

Als je op zoek bent naar een vacature docent lichamelijke opvoeding, dan is Upwijs Recruitment het uitzendbureau voor jou. Wij bieden verschillende onderwijs vacatures aan, van docent Frans tot docent natuurkunde. Bij Upijs Recruitment vinden we het belangrijk om kandidaten en opdrachtgevers op een hoogwaardig niveau te matchen, gebaseerd op een persoonlijke relatie.

Docent lichamelijke opvoeding in het onderwijs

Bij Upwijs Recruitment begrijpen wij de cruciale rol die lichamelijke opvoeding docenten spelen in het vormgeven van de toekomst. Wij streven ernaar om de perfecte match te creëeren tussen onderwijstalent en onderwijsinstellingen. Bovendien begrijpen we dat het vinden van de juiste docent essentieel is voor een bloeiende leeromgeving.

Met ons uitgebreide netwerk van onderwijsinstellingen, zijn we goed gepositioneerd om docenten te verbinden met kansen die zowel hun professionele groei als hun persoonlijke voldoening bevorderen. Bekijk onze vacature docent lichamelijke opvoeding.

Onze werkwijze

Bij Upwijs Recruitment zorgen we ervoor dat elke kandidaat bij een geschikte werkgever terechtkomt. Als je een geschikte onderwijsvacature op onze website hebt gevonden, kun je direct solliciteren. Wij zullen dan contact met je opnemen en je uitnodigen voor een gesprek op ons kantoor. Tijdens dit gesprek beoordelen we of er een match is tussen jou en de toekomstige werkgever.

Als de match positief is, plannen we een kennismakingsgesprek in bij de opdrachtgever. We zullen je hierbij begeleiden en voorbereiden op het gesprek. Op deze manier ga je vol zelfvertrouwen het gesprek in. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact  met ons op.

vacature docent lichamelijke opvoeding

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Upwijs is opgedeeld in meerdere takken. In iedere tak focussen we ons op functies voor een aparte branche. Onze belangrijkste tak is het onderwijs. Hier bieden we vacatures voor onder meer docenten, conciërges en onderwijsondersteuners. Daarnaast kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een functie binnen de techniek, zoals houtbewerker of vrachtwagenchauffeur. UpwijsOffice biedt tot slot functies als salarisadministrateur en logistiek planner. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures. Misschien zit jouw droombaan er wel tussen!

Over ons

Lisette Veldhuijzen, oprichter van Upwijs Recruitment, heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en de uitzendbranche. Ze begon als docent voor het mbo en vmbo, en later maakte ze de overstap naar de uitzendbranche waar ze haar expertise heeft opgedaan. Nu zet ze al haar kennis en ervaring in bij Upwijs.

In 2016 heeft Upwijs Recruitment de handen ineengeslagen met Always Action, een uitzendbureau met een solide achtergrond in de branche sinds 1997. Always Action verzorgt de complete payrolling en factory voor Upwijs Recruitment, en geeft waar mogelijk advies over wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen met Always Action zorgt Upwijs voor de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers.

onderwijsvacatures

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je helpen met het vinden van de ideale opdrachtgever! Bij vragen over ons en onze diensten, kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.