Vacature Breukelen

Ben je op zoek naar jou nieuwe uitdaging in Breukelen. Bij Upwijs recruitment hebben wij een ruim assortiment aan vacatures! Aangezien wij hét uitzendbureau in Breukelen zijn, kun je bij ons ook terecht voor het uitzenden van detacheren van personeel. Wij onderscheiden ons doordat wij werken op basis van persoonlijke relaties. Dit resulteert in kwalitatief uitstekende matches tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Onze werkwijze

Wij vinden dat de persoonlijke relatie tussen de kandidaten en ons kantoor op nummer één staat. Wij nodigen de kandidaten altijd uit bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek maken wij vooral kennis met elkaar en kijken wij of de kandidaat daadwerkelijk bij de opdrachtgever past. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij er bij Upwijs recruitment voor zorgen dat kandidaten altijd een passende werkgever terecht komen.

Zie jij een leuke vacature in ons aanbod aan vacatures in Breukelen? Dan kun je natuurlijk direct solliciteren. Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, nemen wij contact op voor een kennismakingsgesprek. Wanneer wij na dit gesprek allebei enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in met de opdrachtgever. Dit gesprek bereiden wij samen met jou voor, zodat je helemaal voorbereid het gesprek in kunt gaan. Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Zie jij een leuke vacature in ons aanbod aan vacatures in Breukelen?

Vacature Breukelen

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Binnen Upwijs Recruitment hebben wij drie verschillende takken waar wij de focus op hebben liggen. Zo hebben wij UpwijsTechniek, UpwijsOnderwijs en UpwijsOffice. Hierdoor hebben wij vacatures voor docenten, conciërges, onderwijsondersteuners, vrachtwagenchauffeurs, binnendienst medewerkers en commercieel medewerkers. Heb jij ons aanbod al bekeken?

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichtster en directrice van Upwijs Recruitment. Haar eerdere ervaringen in de uitzendbranche en in het onderwijs neemt zij dagelijks mee. Door deze ervaring heeft zij een unieke expertise die ze dagelijks inzet bij Upwijs Recruitment.

Wij hebben in 2016 de krachten gebundeld met Always Action. Zij zijn een uitzendbureau in Weesp met de focus op de technische, industriële en administratieve sector. Voor ons verzorgen zij de payrolling en de factory. Bovendien verzien zij ons van advies op het gebied van de wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

vacature Breukelen

Interesse? Kom in contact!

Wil jij graag aan de slag in Breukelen? Laat je dan helpen aan een leuke baan door Upwijs recruitment! Ben je meteen enthousiast of heb je vragen? Neem contact met ons op via +31308804442, info@upwijs.nl of via ons contactformulier.