Upwijs Recruitment

Upwijs Recruitment legt de lat hoog

Niet alleen voor ons zelf leggen we de lat hoog; dat doen we ook voor onze kandidaten. Alle kandidaten bij Upwijs Recruitment worden zorgvuldig bekeken en geselecteerd. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een interview op kantoor of via een teams meeting online. Vanaf onze eerste gesprekken wordt er al gekeken of de kandidaat wellicht een match is voor de toekomstige werkgever. Indien de kandidaat wordt uitgenodigd voor een gesprek bij de opdrachtgever bereiden wij deze samen met de kandidaat voor. Zo zorgen wij ervoor dat onze kandidaten zelfverzekerd het gesprek aan kunnen gaan.

Voor stevige functies kan er aan de kandidaten gevraagd worden een toets of een assessment af te leggen. Wij maken hiervoor gebruik van een extern team van deskundigen, met ieder een eigen expertise. Dit kan bijvoorbeeld een toets zijn op beheersing van een vreemde taal of andere competenties. Ook kunnen onze kandidaten desgewenst een training volgen, bijvoorbeeld een Masterclass. Neem contact op met het team van Upwijs Recruitment voor meer informatie!

Upwijs Recruitment is er voor het uitzenden en detacheren van personeel, en ook voor een werving- en selectieopdracht.

Ontdek nu ook de verschillende takken van Upwijs Recruitment

Upwijs Onderwijs

Vind jouw nieuwe functie binnen het onderwijs. Wij hebben o.a. vacatures voor zowel docent als voor conciërges, roostermakers, onderwijsondersteuners, orthopedagogen en meer.

Onderwijs

Upwijs Techniek

Op zoek naar een functie binnen de techniek? Van houtbewerker tot vrachtwagenchauffeur wij hebben het allemaal! Bekijk de nieuwste vacatures en misschien zit er wel wat voor jou bij.

Techniek

Upwijs Office

UpwijsOffice heeft onder meer functies beschikbaar als salarisadministrateur en logistiek planner. Ben jij opzoek naar jouw nieuwe droombaan? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures!

Office

De perfecte match voor opdrachtgevers en kandidaten

Upwijs Recruitment bemiddelt voor commerciële, technische, secretariële en onderwijskundige functies. Upwijs Recruitment gaat uit van een langdurige klantrelatie, tevreden opdrachtgevers en tevreden kandidaten. Op een kwalitatief goed niveau, gebaseerd op een persoonlijke relatie, de match te maken tussen personeel en de opdrachtgever.

Wij gaan ervan uit dat het anders kan. Opdrachtgevers en kandidaten komen graag terug bij Upwijs Recruitment voor nieuwe projecten, opdrachten, vaste banen en zzp-opdrachten.

Upwijs Recruitment is ontstaan vanuit een expertise in het onderwijs en de uitzendbranche. Lisette Veldhuijzen heeft jarenlang ervaring opgedaan, eerst als docent voor het vmbo en mbo, later in de uitzendbranche via een franchiseorganisatie. Nu slaat zij haar vleugels uit en neemt zij haar expertise mee naar Upwijs Recruitment. In de Krimpenerwaard liggen haar roots, maar door een verhuizing 26 jaar geleden is dit de Lopikerwaard geworden en met veel plezier. Door een samenwerkingsverband is hier nu ook Weesp bijgekomen via Always Action. Een uitzendbureau met een zeer gedegen achtergrond sinds 1997 in de uitzendbranche. Always Action verzorgt de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment en zo mogelijk advisering omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Hiermee hebben wij onze krachten gebundeld.

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je helpen met het vinden van de ideale opdrachtgever.