Technische banen in IJsselstein

 Ben jij op zoek naar technische banen in IJsselstein of omgeving? Upwijs Recruitment is hét uitzendbureau van IJsselstein en omstreken. Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale baan. UpwijsTechniek is een speciale tak vanuit Upwijs Recruitment, dat zich richt op specifieke functies binnen de techniek. Of je nu op zoek bent naar een vacature houtbewerker of vrachtwagenchauffeur, voor technische banen ben je bij Upwijs aan het juiste adres. Neem alvast een kijkje tussen onze nieuwste techniek vacatures. Misschien zie je direct al een geschikte opdrachtgever!

Techniek vacatures

Onze werkwijze

Upwijs Recruitment is gespecialiseerd in het matchen van kandidaten en opdrachtgevers. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in werving en selectie. Daardoor kunnen wij op een kwalitatief goed niveau, gebaseerd op een persoonlijke relatie, de perfecte match maken tussen kandidaten en opdrachtgevers!

Heb je al een blik geworpen tussen onze technische banen en ben je een potentiële vacature tegengekomen? Solliciteer dan direct! Naar aanleiding van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact op. We zullen je dan uitnodigen op kantoor voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek, zullen wij kijken of we een klik zien tussen jou en de opdrachtgever. Daarna volgt er een vervolggesprek bij de opdrachtgever. Wij helpen je graag met de voorbereiding, zodat jij vol zelfvertrouwen aan het gesprek kunt deelnemen. Heb je naderhand nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op. De medewerkers van Upwijs helpen je graag!

Technische banen

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Naast technische banen, biedt Upwijs ook vacatures in andere branches. Onze branches hebben wij verdeeld in drie takken: UpwijsOnderwijs, UpwijsTechniek en UpwijsOffice. Onze belangrijkste tak is UpwijsOnderwijs. Hier bieden we functies voor onder meer docenten, conciërges en onderwijsondersteuners. Ook als je op zoek bent naar een vacature salarisadministrateur of logistiek planner, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vooral een kijkje bij UpwijsOffice. Benieuwd welke vacatures er voor jou beschikbaar zijn? Bekijk ze hier en wie weet zit jouw droombaan er al tussen…

Over ons

Upwijs Recruitment is opgericht door Lisette Veldhuijzen. Jarenlang heeft zij gewerkt in het onderwijs en in de uitzendbranche. Eerst als docent en daarna in de uitzendbranche. Al haar ideeën en ervaringen heeft ze meegenomen naar Upwijs.

Upwijs heeft een fijne coöperatie met Always Action. Dit is een uitzendbureau met een behoorlijke achtergrond. Zij zijn sinds 1997 al actief in de uitzendbranche. Always Action verzorgt de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment. Daarbij zorgen ze zo mogelijk voor advisering omtrent de wet- en regelgeving in onze branche. Samen zorgen wij voor een optimale samenwerking met opdrachtgevers en kandidaten.

basispagina

Interesse? Kom in contact!

Zoek jij een bureau dat jou kan helpen met het vinden van een technische baan in IJsselstein en omgeving? Upwijs Recruitment helpt je graag! Bij vragen over onze diensten of over een van onze technische vacatures, kun je vrijblijvend contact opnemen. Dit doe je door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.