Techniek vacatures in IJsselstein

Ben jij op zoek naar techniek vacatures in IJsselstein? Dan ben je bij Upwijs Recruitment aan het juiste adres! Wij zijn hét uitzendbureau van IJsselstein en omstreken. UpwijsTechniek richt zich specifiek op functies binnen de techniek. Van houtbewerker tot vrachtwagenchauffeur wij hebben meerdere functies beschikbaar! Bekijk de nieuwste techniek vacatures. Misschien zit er wel wat voor jou bij!

Techniek vacatures

Onze werkwijze

Upwijs Recruitment is gespecialiseerd in het matchen van kandidaten en opdrachtgevers op een kwalitatief goed niveau. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd op kantoor. Tijdens het gesprek wat daar plaatsvindt, kijken wij of de kandidaat geschikt is voor de toekomstige werkgever.

Heb je een techniek vacature gevonden waar je interesse in hebt? Solliciteer dan direct. Wij nemen naderhand contact met je op en we nodigen je uit voor een gesprek. Zien wij een perfecte match tussen jou en de opdrachtgever? Dan plannen we een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever in. Wij helpen graag met de voorbereiding op dit gesprek, zo ga je zelfverzekerd en goed voorbereid het gesprek in. Heb je naderhand nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op. Het team van Upwijs Recruitment helpt je graag!

Techniek vacatures

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Upwijs richt zich niet alleen op techniek maar ook op andere takken. In iedere tak focussen we ons op alle functies van de aparte branche. Onze belangrijkste tak is onderwijs. We bieden veel onderwijs functies aan voor onder meer docenten, conciërges en onderwijsondersteuners. Ook vind je bij UpwijsOffice functies als salarisadministrateur en logistiek planner. Neem gerust een kijkje bij de vacatures in een bepaalde tak. Wie weet zit jouw droombaan er wel tussen!

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter van Upwijs Recruitment. Zij heeft jarenlang gewerkt in zowel het onderwijs als in de uitzendbranche. Eerst als docent voor het mbo en vmbo, vervolgens in de uitzendbranche. Al deze ervaringen en expertises heeft ze meegenomen naar Upwijs.

Upwijs werkt samen met Always Action, een uitzendbureau met een zeer gedegen achtergrond. Sinds 1997 zijn zij actief in de uitzendbranche. Always Action verzorgt de volledige payrolling en factory voor Upwijs Recruitment. Daarbij zorgen ze zo mogelijk voor aadvies omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Samen bundelen we onze krachten om te zorgen voor een fijne samenwerking met opdrachtgevers en werknemers.

basispagina

Interesse? Kom in contact!

Zoek jij een techniek vacature wat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Upwijs Recruitment helpt je graag met het vinden van de ideale opdrachtgever! Heb je vragen over onze diensten of over een van onze techniek vacatures? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.