Diensten

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Bent u opzoek naar goed personeel voor een tijdelijke of vaste functie? Dan komen wij graag met u in contact! Upwijs Recruitment vindt graag de beste kandidaten voor uw bedrijf binnen het onderwijs, de technische sector of voor op kantoor.

Uitzendkrachten

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Neem dan contact met ons op en wij vinden de beste kandidaten voor uw bedrijf. Upwijs Recruitment voorziet u van uitzendkrachten (of via detachering) tijdens een drukke periode of bij afwezigheid van uw vast personeel. Na 1040 gewerkte klokuren heeft u de mogelijkheid om de uitzendkracht(en) vast bij u in dienst te nemen. Tot die tijd is Upwijs Recruitment, formeel, de werkgever van de uitzendkracht. Zo profiteert u en de uitzendkracht van een langere ‘proefperiode’ dan gebruikelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Detacheren

Vanuit onze kandidaten bestand kunt u natuurlijk ook personeel aannemen. Deze te detacheren werknemers komen graag uw team versterken voor een bepaalde periode. Ook in dit geval is Upwijs Recruitment de formele werkgever en dus dragen wij de werkgeversrisico’s zoals bij ziekte.

Heeft u plots een geschikte kandidaat nodig wegens ziekte, zwangerschapsverlof, drukte of anders neem dan direct contact op met het team van Upwijs Recruitment en wij bespreken graag, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met u. Of vul het formulier in voor meer informatie!

Contact

Werving & Selectie

U kunt natuurlijk ook de gehele werving en selectie uitbesteden aan Upwijs Recruitment. Wij zorgen ervoor dat de best passende kandidaten aan de slag gaan voor uw bedrijf.

Daarvoor maken wij verschillende vacatures, filteren op de beste cv’s, houden meerdere sollicitatie en kennismakingsgesprekken en beoordelen wij de kandidaten op hun kennis en ervaring. Zo zorgen wij ervoor dat uw personeel helemaal past binnen uw bedrijf.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Of vul het formulier in voor meer informatie!

Contact

Payroll

Payroll is de perfecte oplossing voor als u zelf in controle wilt blijven over het werven & selecteren van uw personeel. Met de payroll constructie doet u zelf de sollicitatieprocedure en de juiste kandidaat. Upwijs Recruitment neemt, via Always Action, de (salaris)administratie die daarbij komt kijken voor u uit handen. U houdt niet alleen controle over wie er bij u in dienst treedt, maar ook over de functie, de werkzaamheden, de hoogte van het salaris en de andere basisvoorwaarden.

Bij payrolling ontvangt u een overeenkomst met Upwijs Recruitment. Wij zorgen ervoor dat, via Always Action, de (salaris)administratie voor uw personeel wordt geregeld.

Uw personeel vult de gewerkte uren online in en deze kunnen worden gecontroleerd door uw bedrijf zelf. Aan de hand van de ingevoerde uren wordt er uitbetaald. Dit is allemaal heel transparant. Heeft u vragen omtrent wet en zekerheid? Bel gerust! Ook voor meer informatie staan wij u graag te woord +31 30 880 4442.

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je helpen met het vinden van de ideale opdrachtgever.