Onderwijs uitzendbureau

Als je op zoek bent naar een uitzendbureau dat zich richt op vacatures in het onderwijs, dan is Upwijs Recruitment de juiste keuze. Wij hebben diverse vacatures beschikbaar in het onderwijs en bieden ook diensten voor uitzending en detachering van personeel aan. Indien je ondersteuning nodig hebt bij werving- en selectieopdrachten, staan wij bij Upwijs klaar om te helpen! 

De werkwijze van Upwijs

Bij Upwijs ontvangen wij graag kandidaten op ons kantoor in IJsselstein, vlakbij Utrecht, zodat wij hen persoonlijk kunnen ontmoeten. Tijdens een gesprek beoordelen wij of de kandidaat geschikt is voor de opdrachtgever. Bij Upwijs streven wij ernaar om voor elke kandidaat de juiste opdrachtgever te vinden.

Heb je al een geschikte vacature gevonden op onze website? Dan kun je rechtstreeks via onze site solliciteren. Vervolgens nemen wij contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Als wij beiden positief zijn, zullen wij een gesprek met de opdrachtgever regelen. Upwijs zal jou begeleiden bij de voorbereiding op dit gesprek, zodat jij vol zelfvertrouwen naar het gesprek gaat.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

uitzendbureau onderwijs

De takken binnen Upwijs

Naast UpwijsOnderwijs hebben wij nog twee andere takken. Dit zijn UpwijsTechniek en UpwijsOffice. Onze hoofdtak is echter de onderwijssector. Hierbij kun je denken aan vacatures zoals docent, onderwijsondersteuner of conciërge.  

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en directeur van Upwijs Recruitment. Voordat ze zich in de uitzendbranche begaf, werkte ze in het onderwijs. Door haar jarenlange ervaring in deze sectoren heeft ze een brede expertise opgebouwd, die ze dagelijks inzet bij Upwijs Recruitment.

In 2016 is Upwijs Recruitment een samenwerking aangegaan met Always Action, een uitzendbureau gevestigd in Weesp. Always Action richt zich voornamelijk op de technische, industriële en administratieve sector. Zij ondersteunen ons bij de payrolling en de factory en wij delen onze kennis om samen te groeien.

onderwijs vacature

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de perfecte vacature in het onderwijs! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.