Nieuws & Informatie

Nieuwe collega bij Upwijs Recruitment

Upwijs Recruitment heeft een nieuwe medewerker! Ontmoet Linda Hildebrand. Zij staat klaar voor al jouw vragen en opmerkingen!

Tevreden kandidaat

Gisteren kregen wij bezoek van een zeer tevreden kandidaat. Hij kwam langs om afscheid te nemen, want hij gaat na een succesvolle uitzendperiode vast in dienst bij de opdrachtgever. Met een mooie bos bloemen en een cadeau stond hij voor de deur. Met prachtige woorden dat hij helemaal op zijn plek zit en dat wij hem in zijn kracht hebben gezet op het moment dat hij zelf het onderwijs wilde verlaten, overhandigde hij het cadeau: een oorkonde met de tekst ‘Jij bent goud waard’.

Op dat soort momenten besef je weer wat voor geweldig beroep wij hebben: mensen te mogen helpen aan hun droombaan! Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ons team staat voor je klaar!

Is er onverhoopt ruimte ontstaan in uw formatie?

Upwijs Recruitment heeft een groot aantal kandidaten in haar portefeuille, die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden.
Mocht u nog op zoek zijn naar een geschikte docent voor een bepaald vakgebied, neem dan gerust contact met ons op om dit te bespreken. Wij hebben ongetwijfeld een geschikte kandidaat voor u beschikbaar.

Nieuwe medewerker

Upwijs Recruitment heeft een nieuwe medewerker! Ontmoet Sara van Hees. Zij staat klaar voor al jouw vragen en opmerkingen!

Sara van Hees Upwijs Recruitment

Informatie

De geschiedenis van Upwijs Recruitment

Upwijs Recruitment is sinds september 2016 actief als intermediair en recruiter. Aanvankelijk voor de sector Onderwijs. Echter, op dit moment is Upwijs Recruitment actief in veel uiteenlopende sectoren voor tal van verschillende beroepsgroepen en opdrachtgevers. Dit maakt het divers en uitdagend.

Dit succes is mede tot stand gekomen door onze samenwerking met Always Action uit Weesp, een gecertificeerd uitzendbureau, waarmee Upwijs Recruitment een volledig commitment en samenwerking heeft.

Lisette Veldhuijzen, directeur van Upwijs Recruitment, en Patrick Dogterom, directeur van Always Action, werken sinds 1 augustus 2016 zeer intensief samen. Deze samenwerking werkt uiterst prettig voor zowel de kandidaat als voor de opdrachtgever. Wij gaan voor kwaliteit van onze dienstverlening en wij maken dit ook voor u waar!

Upwjis Recruitment en Always Action is een sterke en vooral een betrouwbare partij voor u!

De toekomst van Flex (ABU & TNO)

Wij zijn ABU-lid, dus u heeft te maken met een bij de Stichting Normering Arbeid (SNA)-geregistreerd uitzendbureau. Ook zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd door de VRO. Mogelijkheid tot vrijwaring Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA).

Kortom, Upwijs Recruitment is een betrouwbare en volwaardige partner op het gebied van flexibel personeel en HR-oplossingen.

Doet u goede zaken?

Bekijk of uw uitzendbureau eerlijk werkt met de checklist. Deze test wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid.

Ketenaansprakelijkheidsregeling (WKA)

De ketenaansprakelijkheidsregeling (WKA) heeft als doel te voorkomen dat aannemers en onderaannemers misbruik maken van de uitbesteding van het werk bij de afdracht van loonheffingen.

Voorwaarden voor vrijwaring WKA per 1 juli 2012:

 • Het uitzendbureau moet SNA-gecertificeerd zijn
 • Het uitzendbureau moet voldoen aan de NEN-normen
 • De inlener stort 25% van de factuur (incl. BTW) op G-rekening van het uitzendbureau
 • De inlener archiveert op een juiste manier de urenregistratie en het id-bewijs c.q. verblijfsdocument van de ingeleende uitzendkracht

Nieuws CAO Uitzendkrachten

Per 30 december 2019 zal de nieuwe CAO voor uitzendkrachten van toepassing zijn. In dit pdf-overzicht vindt u informatie over de fase-opbouw, inlenersbeloning, actuele wettelijke minimum-uurlonen en de volledige CAO voor uitzendkrachten.

Wet arbeidsmarkt in balans

Per 1 januari 2020 zal de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) van toepassing zijn. Lees hier de belangrijkste punten van de Wet  m.b.t. uitzendkrachten.

Wet Identificatieplicht

Bij inschrijving bij Always Action Uitzendbureau BV wordt het ID-bewijs van de uitzendkracht grondig gecontroleerd op echtheid en geldigheidsduur. Lees praktische info over de wet Identificatieplicht in onderstaand document.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten en werkzoekenden.

Bekijk onze algemene voorwaarden
Kom in contact met Upwijs voor vragen en meer informatie.

De werkwijze van Upwijs Recruitment

 • 1
  Solliciteren

  Vind de vacature die bij jou past en solliciteer direct!

 • 2
  Wij zoeken contact

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

 • 3
  Uitnodiging op gesprek

  We houden meerdere gesprekken om je beter te leren kennen

 • 4
  Kennismaken

  Je hebt een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever

 • 5
  Gefeliciteerd!

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Interesse? Kom in contact!

Wij zijn jouw persoonlijke match voor de toekomst.
Ook zelf bepalen in welke branche je actief wil zijn? Stuur een bericht!