Uitzenden en de flexibele schil

 

Het flexibel inzetten van personeel bij organisaties nemen hand over hand toe. Uitzenden en flexibilisering gaan hand in hand samen.

Een vaste kern met medewerkers en een flexpool van flexibel personeel daarom heen, zie je steeds meer ontstaan bij orginasitaties. Deze flexpool wordt veelal op uitzendbasis ingezet, op tijdelijke basis zolang hier behoefte aan is bij een werkgever. De werkgever hoeft dan niet direct het flexibile personeel in vaste dienst te nemen, maar een piekbelasting kan wel gemakkelijk opgevangen worden. Of te denken aan een proefperiode en van daaruit in vaste dienst treden? Ook dit hoort bij uitzenden.

Voor de werknemer, jouw als kandidaat, betekent dit een forste investering in jezelf door nieuwe en flexibele ervaringen op te doen. Jouw ervaringen neem je weer mee naar een volgende opdrachtgever.

Uitzenden en Upwijs Recruitment:

Je gaat aan de slag via Upwijs Recruitment bij één van onze vaste opdrachtgevers. Voordat je op gesprek gaat, maak je eerst kennis met een aantal medewerkers van Upwijs. Referenties worden gecheckt, je motivatie wordt met ons besproken en een recente VOG wordt aangevraagd. Wij vertellen jou wat je van ons kunt verwachten als het gaat om de overeenkomst tussen ons en jou, uitbetaling conform de CAO etc., jij vertelt ons, wat wij kunnen verwachten van jou.

Vacatures:

Zin om via Upwijs aan de slag te gaan? Meld je gauw aan, schrijf je in en wij nemen zo snel als wij kunnen contact met je op! Of kijk op onze site bij www.upwijs.nl

Inschrijven bij Upwijs Recruitment:

Als je je hebt ingeschreven bij Upwijs, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Je ontvangt een uitnodiging om wederzijds met elkaar kennis te maken. Wij bespreken dan de mogelijkheden, uitdagingen en kansen die er voor je zijn.

Meld je geheel vrijblijvend aan; wij nemen dan contact met je op!