Fulltime vacatures in IJsselstein

Ben jij op zoek naar fulltime vacatures in IJsselstein? Zoek dan niet verder! Upwijs is hét uitzendbureau van IJsselstein. Upwijs Recruitment is een uitzendbureau met ervaring in het uitzenden, maar ook in het detacheren van personeel. Heb jij hulp nodig bij je werving- en selectieopdracht? Wij kunnen jou hierbij helpen! Wij streven dan ook altijd naar de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten.

De werkwijze van Upwijs

Wij willen onze kandidaten altijd persoonlijk leren kennen. Daarom nodigen wij onze kandidaten altijd uit voor een kennismaking op ons kantoor. Zo kunnen wij kijken of de kandidaat goed past bij de opdrachtgever. Samen zorgen wij voor een opdrachtgever die bij jou past.

Neem hier eens een kijkje tussen ons aanbod van fulltime vacatures in IJsselstein. Je kunt op onze website direct solliciteren op de gekozen vacature. Zodra jouw sollicitatie verzonden is, nemen wij contact met je op. Zo plannen wij een kennismakingsgesprek met jou in bij ons kantoor in IJsselstein. Hierna kunnen wij een gesprek met de opdrachtgever inplannen.  Wij kunnen jou helpen om dit gesprek voor te bereiden. Op deze manier ben jij ervan verzekerd dat je goed voorbereid het gesprek in zult gaan.

Heb je meer informatie nodig of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

fulltime vacatures ijsselstein

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Onze vacatures verdelen we in drie verschillende takken. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, UpwijsTechniek en UpwijsOffice. In alle drie de sectoren bieden wij ook fulltime vacatures aan in en in de omgeving van IJsselstein. Wij bieden een breed scala aan vacatures aan binnen deze sectoren. Heb je al een kijkje genomen op onze vacaturepagina? Wellicht zit jouw droombaan hier wel tussen!

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en directeur van Upwijs Recruitment. Hiervoor werkte ze als docent in het vmbo en mbo en later was ze werkzaam in de uitzendbranche. Deze jaren aan ervaring maakt dat ze een brede expertise heeft en deze expertise zet ze optimaal in bij Upwijs Recruitment.

Sinds 2016 hebben wij onze krachten gebundeld met Always Action. Dit is een uitzendbureau dat is gevestigd in Weesp en de focus heeft op de technische, industriële en administratieve sector. Zij verzorgen voor ons zowel de volledige payrolling als de factory. Ook voorzien zij ons van advies omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

fulltime vacatures ijsselstein

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de ideale vacature in IJsselstein! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.