Docent Engels vacature

Indien je op zoek bent naar een positie als docent Engels, dan is Upwijs Recruitment jouw ideale uitzendpartner. Ons bureau presenteert diverse onderwijskansen, variërend van docent Frans tot docent natuurkunde. Bij Upwijs Recruitment hechten we grote waarde aan het tot stand brengen van hoogwaardige matches tussen kandidaten en opdrachtgevers, en dit doen we met een sterke focus op persoonlijke relaties.

Engels docent in het onderwijs

Bij Upwijs Recruitment begrijpen we de essentiële rol die een docent Engels vervult in het vormgeven van de toekomst. Ons streven is om de perfecte match te creëren tussen onderwijstalent en onderwijsinstellingen. Of het nu gaat om basis-, middelbaar- of hoger onderwijs, wij begrijpen dat het vinden van de juiste docent van cruciaal belang is voor een bloeiende leeromgeving.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van onderwijsinstellingen zijn wij uitstekend gepositioneerd om docenten te verbinden met kansen die niet alleen hun professionele groei stimuleren, maar ook persoonlijke voldoening bieden. Bekijk onze docent Engels vacature.

Onze werkwijze

Bij Upwijs Recruitment zorgen we ervoor dat elke kandidaat bij een geschikte werkgever terechtkomt. Als je een geschikte onderwijsvacature op onze website hebt gevonden, kun je direct solliciteren. Wij zullen dan contact met je opnemen en je uitnodigen voor een gesprek op ons kantoor. Tijdens dit gesprek beoordelen we of er een match is tussen jou en de toekomstige werkgever.

Als de match positief is, plannen we een kennismakingsgesprek in bij de opdrachtgever. We zullen je hierbij begeleiden en voorbereiden op het gesprek. Op deze manier ga je vol zelfvertrouwen het gesprek in. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact  met ons op.

vacature docent engels upwijs

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Upwijs is opgedeeld in meerdere takken. In iedere tak focussen we ons op functies voor een aparte branche. Onze belangrijkste tak is het onderwijs. Hier bieden we vacatures voor onder meer docenten, conciërges en onderwijsondersteuners. Daarnaast kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een functie binnen de techniek, zoals houtbewerker of vrachtwagenchauffeur. UpwijsOffice biedt tot slot functies als salarisadministrateur en logistiek planner. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures. Misschien zit jouw droombaan er wel tussen!

Over ons

Lisette Veldhuijzen, oprichter van Upwijs Recruitment, heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en de uitzendbranche. Ze begon als docent voor het mbo en vmbo, en later maakte ze de overstap naar de uitzendbranche waar ze haar expertise heeft opgedaan. Nu zet ze al haar kennis en ervaring in bij Upwijs.

In 2016 heeft Upwijs Recruitment de handen ineengeslagen met Always Action, een uitzendbureau met een solide achtergrond in de branche sinds 1997. Always Action verzorgt de complete payrolling en factory voor Upwijs Recruitment, en geeft waar mogelijk advies over wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen met Always Action zorgt Upwijs voor de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers.

onderwijsvacatures

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je helpen met het vinden van de ideale opdrachtgever! Bij vragen over ons en onze diensten, kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.