De geschiedenis van Upwijs Recruitment

Upwijs Recruitment is sinds september 2016 actief als intermediair en recruiter. Aanvankelijk voor de sector Onderwijs. Echter, op dit moment is Upwijs Recruitment actief in veel uiteenlopende sectoren voor tal van verschillende beroepsgroepen en opdrachtgevers. Dit maakt het divers en uitdagend.

Dit succes is mede tot stand gekomen door onze samenwerking met Always Action uit Weesp, een gecertificeerd uitzendbureau, waarmee Upwijs Recruitment een volledig commitment en samenwerking heeft.

Lisette Veldhuijzen, directeur van Upwijs Recruitment, en Patrick Dogterom, directeur van Always Action, werken sinds 1 augustus 2016 zeer intensief samen. Deze samenwerking werkt uiterst prettig voor zowel de kandidaat als voor de opdrachtgever. Wij gaan voor kwaliteit van onze dienstverlening en wij maken dit ook voor u waar!

Upwijs Recruitment en Always Action is een sterke en vooral een betrouwbare partij voor u!

Enquire here

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website soepel blijft draaien. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.