Banen in Woerden

Als je op zoek bent naar leuke banen in Woerden dan ben je bij Upwijs Recruitment aan het juiste adres. Wij bieden diensten aan voor het uitzenden en detacheren van personeel, maar ook voor werving- en selectieopdrachten kun je bij ons terecht. Wij hechten veel waarde aan het op hoogwaardig niveau matchen van kandidaten en opdrachtgevers, gebaseerd op een persoonlijke relatie.

Onze werkwijze

Bij Upwijs Recruitment zorgen we ervoor dat elke kandidaat bij een geschikte werkgever terechtkomt. Wanneer je een geschikte vacature in ons aanbod hebt gevonden, kun je direct solliciteren. Wij nemen dan contact met je op en nodigen je uit voor een gesprek op ons kantoor. Tijdens dit gesprek beoordelen we of er een match is tussen jou en de toekomstige werkgever.

Als de match positief is, plannen we een kennismakingsgesprek in bij de opdrachtgever. We begeleiden en bereiden je hierbij voor, zodat je vol zelfvertrouwen het gesprek in kunt gaan. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

werken in woerden

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Ons aanbod is opgedeeld in diverse takken en met elke tak ligt de focus op functies voor een specifieke branche. Bij Upwijs Recruitment hebben wij onderwijs als de hoofdtak. Voor het onderwijs bieden wij veel verschillende vacatures aan voor bijvoorbeeld onderwijsondersteuners en docenten. Naast onderwijs hebben wij ook een technische tak. Hierin bieden wij vacatures aan voor bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeurs of houtbewerkers. Met onze tak UpwijsOffice bieden wij functies als commercieel medewerker en binnendienst medewerker. Door ons ruime aanbod zit er vast iets voor jou tussen! Heb jij onze vacatures al bekeken?

Over ons

Lisette Veldhuijzen, oprichter van Upwijs Recruitment, heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en de uitzendbranche. Ze begon als docent voor het mbo en vmbo en heeft later de overstap gemaakt naar de uitzendbranche, waar ze haar expertise heeft opgedaan. Nu zet ze al haar kennis en ervaring in bij Upwijs.

In 2016 heeft Upwijs Recruitment de handen ineengeslagen met Always Action, een uitzendbureau met een solide achtergrond in de branche sinds 1997. Always Action verzorgt de complete payrolling en factory voor Upwijs Recruitment en geeft waar nodig advies over wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen met Always Action zorgt Upwijs voor de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers.

upwijs recruitment banen in IJsselstein

Interesse? Kom in contact!

Wil jij graag aan het werk in Woerden? Wij helpen je graag aan een passende baan! Mocht je vragen hebben over onze diensten, dan kun je telefonisch contact opnemen via +31308804442. Ook kun je ons via de mail bereiken op info@upwijs.nl of ons contactformulier invullen.