Vacatures parttime IJsselstein

Voor een ruim aanbod aan parttime vacatures in IJsselstein ben je bij Upwijs Recruitment aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk over diverse openstaande vacatures in IJsselstein en omgeving. Met het uitzenden van personeel hebben wij al veel ervaring. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor al jouw wervings- en selectieopdrachten. Een persoonlijke relatie staat bij ons centraal en dit zorgt voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Onze werkwijze

Wij willen kandidaten altijd persoonlijk leren kennen. Daarom nodigen wij kandidaten altijd uit bij ons op kantoor in IJsselstein. Op deze manier kunnen wij kijken of dat een kandidaat en de opdrachtgever bij elkaar passen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever terecht komt.

Heb je onze parttime vacatures al bekeken? Als je een leuke vacature ziet, kun je er direct op solliciteren! Nadat jouw sollicitatie bij ons binnen is gekomen, nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Mochten we beiden enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in met de opdrachtgever. Wij bereiden dit gesprek met jou voor zodat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag!

vacatures parttime ijsselstein

De takken binnen Upwijs Recruitment

Wij focussen ons op drie verschillende sectoren. Deze hebben wij onderverdeeld in:

  • UpwijsOndewijs
  • UpwijsTechniek
  • UpwijsOffice

Wij bieden dan ook banen aan waar wij voldoende expertise over hebben. Zo kunnen wij jou alles uitgebreid uitleggen over de diverse functies. Bij ons aanbod aan vacatures kun je ook filteren op de drie sectoren, hierdoor kun je gemakkelijk door de openstaande functies zoeken.

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en tevens de directeur van Upwijs Recruitment. Hiervoor gaf Lisette les op het vmbo en mbo en werkte ze in de uitzendbranche.. Door deze jarenlange ervaring heeft ze een brede expertise op weten te bouwen. Deze benut zij dan ook optimaal bij Upwijs Recruitment.

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden naar de parttime vacatures in IJsselstein en omgeving? Neem dan snel een kijkje tussen de openstaande vacatures!

vacatures parttime ijsselstein

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de ideale parttime vacature in IJsselstein! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.