Vacatures in Lopik

Wil jij graag aan het werk in Lopik? Upwijs Recruitment helpt je graag aan een leuke baan! Wij zijn immers hét uitzendbureau in IJsselstein. Niet alleen zijn wij ervaren met het uitzenden van personeel, ook kun je bij ons terecht voor het detacheren van personeel. Bovendien helpen wij je ook graag met jouw verwering- en selectieopdracht. Wij werken op basis van een persoonlijke relatie en dat resulteert in kwalitatief uitstekende matches tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Onze werkwijze

Omdat wij kandidaten graag persoonlijk leren kennen, nodigen wij geschikte kandidaten uit bij ons op kantoor. In dit gesprek maken we vooral kennis met elkaar en kijken we of de kandidaat daadwerkelijk past bij de beoogde opdrachtgever. Hierdoor kunnen we er altijd voor zorgen dat kandidaten terecht komen bij een geschikte werkgever.

Zie jij een leuke vacature tussen ons aanbood aan vacatures in IJsselstein? Solliciteer dan direct! Zodra je sollicitatie bij ons binnen is, nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als we na dit gesprek beide enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in bij de opdrachtgever. We bereiden dit gesprek samen met jou voor zodat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

vacatures in Lopik

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Onze focus ligt op drie verschillende takken. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, UpwijsTechniek en UpwijsOffice. Binnen Upwijs hebben wij onderwijs als hoofdtak en hierin bieden we diverse vacatures aan zoals docenten, onderwijsondersteuners en conciërges. In de techniek hebben we vacatures van vrachtwagenchauffeur tot houtbewerker. Bij UpwijsOffice kun je denken aan vacatures voor logistiek planner, binnendienst medewerker en commercieel medewerker. Heb jij ons aanbod aan vacatures al bekeken?

Over ons

De oprichter en directeur van Upwijs Recruitment is Lisette Veldhuijzen. Zij werkte hiervoor als docent in het vmbo en mbo en in de uitzendbranche. Deze jaren aan ervaring maken dat ze een brede expertise heeft en deze expertise zet ze optimaal in bij Upwijs Recruitment.

Sinds 2016 hebben wij onze krachten gebundeld met Always Action. Dit is een uitzendbureau dat is gevestigd in Weesp en de focus heeft op de technische, industriële en administratieve sector. Zij verzorgen voor ons zowel de volledige payrolling als de factory. Ook voorzien zij ons van advies omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

upwijs vacatures ijsselstein

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van jouw perfecte baan in Lopik! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.