Vacatures in IJsselstein

Ben jij benieuwd naar welke fulltime vacatures er in de omgeving van IJsselstein zijn? Wij kunnen jou daarbij helpen! Wij zijn immers hét uitzendbureau in IJsselstein. Upwijs Recruitment is een uitzendbureau met veel ervaring in het uitzenden en detacheren van personeel. Heb je hulp nodig bij een werving- en selectieopdracht? Ook hier kunnen wij je bij helpen! Wij streven naar de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten. 

De werkwijze van Upwijs

Uiteraard willen wij onze kandidaten persoonlijk leren kennen. Wij nodigen onze kandidaten dan ook altijd uit voor een gesprek op kantoor. Door middel van dit kennismakingsgesprek kunnen wij kijken of de kandidaat goed past bij de gekozen opdrachtgever. Zo zorgen we er samen voor dat de gekozen opdrachtgever goed bij jou past.

Je kunt hier een kijkje nemen tussen ons aanbod van fulltime vacatures in de omgeving van IJsselstein. Hier kun je dan ook direct solliciteren op de gekozen vacature. Nadat jouw sollicitatie verzonden is, nemen wij contact met je op. Zo plannen wij gezamenlijk een kennismakingsgesprek in bij ons op het kantoor gelegen in IJsselstein. Wanneer we beide enthousiast zijn, plannen we een gesprek in met de opdrachtgever. Wij helpen je om dit gesprek voor te bereiden. Zo ben jij ervan verzekerd dat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan!

Heb je meer informatie nodig of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

vacatures ijsselstein fulltime

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Wij hebben onze vacatures onderverdeeld in drie verschillende takken. Zo hebben wij:

  • UpwijsOnderwijs
  • UpwijsTechniek
  • UpwijsOffice

In alle drie de sectoren bieden wij ook fulltime vacatures aan in de omgeving van IJsselstein. Wij bieden een breed scala aan vacatures aan binnen deze sectoren. Heb je al een kijkje genomen op onze vacaturepagina? Wellicht zit jouw droombaan hier wel tussen!

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en directeur van Upwijs Recruitment. Hiervoor werkte ze als docent in het vmbo en mbo en in de uitzendbranche. Deze jaren aan ervaring maakt dat ze een brede expertise heeft en deze expertise zet ze optimaal in bij Upwijs Recruitment.

Sinds 2016 hebben wij onze krachten gebundeld met Always Action. Dit is een uitzendbureau dat is gevestigd in Weesp en de focus heeft op de technische, industriële en administratieve sector. Zij verzorgen voor ons zowel de volledige payrolling als de factory. Ook voorzien zij ons van advies omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

Uitzendbureau Nieuwegein

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van de ideale vacature in Utrecht! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.