Parttime vacatures IJsselstein

Ben jij op zoek naar parttime vacatures in de omgeving van IJsselstein? Upwijs Recruitment helpt jou bij het vinden van je droombaan! Wij zijn een uniek uitzendbureau gevestigd in IJsselstein. Het uitzenden van personeel is niet onze enige kwaliteit. Je kunt bij ons ook terecht voor het detacheren van personeel. Ook voor werving- en selectieopdrachten kun je bij ons aankloppen. Wij werken op basis van een persoonlijke aanpak en dat zorgt voor juiste matches en tevreden klanten.

De werkwijze van Upwijs

Wij willen onze kandidaten graag persoonlijk leren kennen. Daarom nodigen wij onze kandidaten altijd uit op ons kantoor voor een gesprek. Dit gesprek is om te kijken of de kandidaat past bij de gekozen opdrachtgever en natuurlijk om gezellig kennis te maken. Op deze manier kunnen wij er bij Upwijs Recruitment altijd voor zorgen dat kandidaten terecht komen bij een geschikte werkgever.

Zie jij een leuke baan staan tussen de parttime vacatures die wij aanbieden in IJsselstein? Goed nieuws, je kunt direct solliciteren! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Mochten wij na dit gesprek beide enthousiast zijn, dan plannen we een gesprek in met de opdrachtgever. Dit gesprek bereiden wij gezamenlijk voor, zodat jij goed voorbereid bent.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

upwijs parttime vacatures ijsselstein

Verschillende takken binnen Upwijs Recruitment

Wij hebben onze focus op drie verschillende takken gelegd. Zo hebben wij UpwijsOnderwijs, UpwijsTechniek en UpwijsOffice. UpwijsOnderwijs is bij ons de hoofdtak en hierin bieden we diverse vacatures voor bijvoorbeeld docenten, onderwijsondersteuners en conciërges. In de techniek bieden wij functies aan zoals houtbewerker en vrachtwagenchauffeur. Bij UpwijsOffice kun je denken aan vacatures voor logistiek planner, binnendienst medewerker of commercieel medewerker. Heb jij alle parttime vacatures in de regio IJsselstein al bekeken?

Over ons

Lisette Veldhuijzen is de oprichter en directeur van Upwijs Recruitment. Hiervoor werkte Lisette in het onderwijs en in de uitzendbranche. Deze jarenlange ervaring sluit goed aan bij Upwijs Recruitment.

In 2016 heeft Upwijs Recruitment haar krachten gebundeld met Always Action. Het uitzendbureau Always Action zit gevestigd in Weesp en heeft de focus op de technische, industriële en administratieve sector. Zowel de payrolling als de factory worden door Always Action geregeld. Ook voorzien zij ons van advies omtrent de wet- en regelgeving in de uitzendbranche.

Samen zorgen wij voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en kandidaten!

Parttime vacatures IJsselstein

Interesse? Kom in contact!

Is jouw carrière klaar voor een boost? Laat Upwijs je dan helpen met het vinden van jouw perfecte parttime vacature in IJsselstein! Bij vragen over ons en onze diensten kun je eenvoudig contact opnemen door te bellen naar +31308804442, te mailen naar info@upwijs.nl of door ons contactformulier in te vullen.